Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Adria pisze:Do swojego domu do Zabrza pojechał właśnie Rock. Będzie miał do towarzystwa starszą koleżanke. Mam nadzieje, że się dogadają bo panienka podobno zołza straszna![]()
W środe szykuje sie domek dla kolejnego a może i kolejnych kociakówFajni ludzie, którzy mają już jednego CKota - Nive, postanowli sie dokocić. Mam dla nich dwie propozycje...nie powiem jakie
![]()
Jeszcze jedna powazna rozmowa sie szykuje na środe...prosimy więc o kciuki.
W sobote byli u mnie ludzie, którzy zdecydowani byli na Euforie. Po wielu rozmowach tel. byłam pewna, że oddam moją pchełke do kochającego domu. Rzeczywistosc jednak była zupełnie innaPani, która rzekomo zakochała się w mautkiej od pierwszego spojrzenia stwierdziła, że ona wyglada inaczej niż na zdjęciu, ze jest typowym burasem i jest ciemniejsza. Duzo moge zniesc, ale kiedy usłyszałam tekst starszej pani do swojej wnuczki: popatrz, ona bedzie takim samym burasem jak ta kicia (wskazując na moją Misze) bedziesz chciała glaskać takiego kota?
Porównała ją do jakiejs starej derkiWe mnie się zagotowało
![]()
![]()
![]()
Po przemysleniu jednak kota chciałyJeszcze teraz na wspomnienie tego, aż mnie trzesie
Macho pisze:To ja poprosze o kciuki za Fresce!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości