CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (37) Kremówka/Franek:(( , Frida :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 17, 2007 15:51

Pipi.... :love: a jak pozuje :D :)

Macho

Od: Sob gru 02, 2006 17:07

Post » Pon gru 17, 2007 19:55

Do swojego domu do Zabrza pojechał właśnie Rock. Będzie miał do towarzystwa starszą koleżanke. Mam nadzieje, że się dogadają bo panienka podobno zołza straszna :twisted:

W środe szykuje sie domek dla kolejnego a może i kolejnych kociaków 8) Fajni ludzie, którzy mają już jednego CKota - Nive, postanowli sie dokocić. Mam dla nich dwie propozycje...nie powiem jakie :twisted:
Jeszcze jedna powazna rozmowa sie szykuje na środe...prosimy więc o kciuki.

W sobote byli u mnie ludzie, którzy zdecydowani byli na Euforie. Po wielu rozmowach tel. byłam pewna, że oddam moją pchełke do kochającego domu. Rzeczywistosc jednak była zupełnie inna :evil: Pani, która rzekomo zakochała się w mautkiej od pierwszego spojrzenia stwierdziła, że ona wyglada inaczej niż na zdjęciu, ze jest typowym burasem i jest ciemniejsza. Duzo moge zniesc, ale kiedy usłyszałam tekst starszej pani do swojej wnuczki: popatrz, ona bedzie takim samym burasem jak ta kicia (wskazując na moją Misze) bedziesz chciała glaskać takiego kota?
Porównała ją do jakiejs starej derki :evil: We mnie się zagotowało :evil: :evil: :evil:
Po przemysleniu jednak kota chciały :evil: Jeszcze teraz na wspomnienie tego, aż mnie trzesie :evil:

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Pon gru 17, 2007 21:15

Adria pisze:Do swojego domu do Zabrza pojechał właśnie Rock. Będzie miał do towarzystwa starszą koleżanke. Mam nadzieje, że się dogadają bo panienka podobno zołza straszna :twisted:

W środe szykuje sie domek dla kolejnego a może i kolejnych kociaków 8) Fajni ludzie, którzy mają już jednego CKota - Nive, postanowli sie dokocić. Mam dla nich dwie propozycje...nie powiem jakie :twisted:
Jeszcze jedna powazna rozmowa sie szykuje na środe...prosimy więc o kciuki.

W sobote byli u mnie ludzie, którzy zdecydowani byli na Euforie. Po wielu rozmowach tel. byłam pewna, że oddam moją pchełke do kochającego domu. Rzeczywistosc jednak była zupełnie inna :evil: Pani, która rzekomo zakochała się w mautkiej od pierwszego spojrzenia stwierdziła, że ona wyglada inaczej niż na zdjęciu, ze jest typowym burasem i jest ciemniejsza. Duzo moge zniesc, ale kiedy usłyszałam tekst starszej pani do swojej wnuczki: popatrz, ona bedzie takim samym burasem jak ta kicia (wskazując na moją Misze) bedziesz chciała glaskać takiego kota?
Porównała ją do jakiejs starej derki :evil: We mnie się zagotowało :evil: :evil: :evil:
Po przemysleniu jednak kota chciały :evil: Jeszcze teraz na wspomnienie tego, aż mnie trzesie :evil:

Rock :dance: :dance:

Kciuuuki sa!! :) :ok: :ok:

Wredna baba :evil:

Albumiki:
Fresca: http://macho889.fotosik.pl/albumy/332718.html
Clyde: http://macho889.fotosik.pl/albumy/332752.html

Pozniej wstawie tutaj kilka fotek :)

Macho

Post » Pon gru 17, 2007 22:04

MOCNO :ok: 8)
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pon gru 17, 2007 22:11

Obiecane fotki :)
Wspolne zabawy:
Obrazek
Obrazek
Niemoralna propozycja ;)
Obrazek

Melisa czuje sie u nas baaaardzo niepewnie....
Obrazek

Miranda panicznie boi sie psa...
Obrazek

mowicie o mnie?
Miranda

Obrazek

Macho

Post » Pon gru 17, 2007 22:20

mocno, mocno trzymamy

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Pon gru 17, 2007 22:22

za domki najlepsze i wymarzone :ok: :ok: :ok:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Wto gru 18, 2007 19:46

To ja poprosze o kciuki za Fresce! :)

Macho

Post » Wto gru 18, 2007 19:49

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Wto gru 18, 2007 19:58

Macho pisze:To ja poprosze o kciuki za Fresce! :)
:ok: :ok: :ok:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Wto gru 18, 2007 20:18

grrr... pisze:Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Wto gru 18, 2007 20:32

Mocne, bardzo mocne kciuki :ok:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Wto gru 18, 2007 20:55

Dzisiaj na sterylce była Honey...w tej chwili dochodzi do siebie. Jutro kolejny dzien sterylek. Na zabiegi jada Mikołajka, Łucja, Aslanek i Assam.
Dla Łucji to bedzie szcześliwy dzień, bo nie wróci już na kociarnie. Zabierze ja Anemonn na tymczas. Łucja starsznie przezywala pobyt na kociarni...dom tymczasowy jest dla niej wybawieniem.

Adria

Post » Wto gru 18, 2007 21:53

Kciuki mocne :ok:

Łucji przeprowadzka na pewno dobrze zrobi :D

San

Od: Czw lut 16, 2006 10:26

Post » Śro gru 19, 2007 20:43

Oj...dużo się dzisiaj działo 8)

Wszystkie koty, o ktorych pisałam wyżej są już po zabiegach i dochodzą do siebie. Mikołajka miała dodatkowo RTG, bo jedna łapke dziwnie prostuje przy siadaniu. Siada bokiem. Najprawdopodobniej jest to stary uraz spowodowany silnym szarpnieciem np. przez psa. Niestety z tym już nie możemy nic zrobić.

Assam świeżo po kastracji, jeszcze troche "pijany" pojechał do swojego nowego, długo wyczekiwanego domku. Zamieszkał ze wspaniłymi ludzmi i naszą CKotką Niveą. Bardzo się ciesze, że zamieszka w tym domu, bo jest to kot o wspaniałym charakterze i nie jest typem jedynaka.

Druga cudowna wiadomość to .... Euforia i Łucja mają zaklepany domek. Zamieszkają razem u Roberta, który nie mogł sie zdecydować, która bardziej go zauroczyła :wink: Mam nadzieje, ze na bieżąco będzie nas informował o postępach dziewczynek ... tutaj na forum :)

Poza tym masakra totalna jest z telefonami od ludzi, ktorzy chca najlepiej kociaka jak najmlodszego (taki ktory zmiesci sie pod choinke), jak najszybciej i o okreslonym dokladnie ubarwieniu :evil:

Adria

[poprzednia][następna]