Witam.
Co znaczy znak % przy ocenie EX1 u kota nr 373
Moderator: DoBo

stewardowałam u niej dziśCZANKRA pisze:Nie widze tez kocurow ani kociat NOM przez A.Kneifel !!
Czyzby ani jednego nie nominowala ?
Miala po trzech przedstawicieli !!
Kocieta: 321,368,396
Kocury: 332,366,416
ja tam nie wiemsylwiah2 pisze:Czy mozemy poznac wyniki Specjalistycznej Sib?
Mysza pisze:ja tam nie wiemsylwiah2 pisze:Czy mozemy poznac wyniki Specjalistycznej Sib?
ale powiem Wam, ze sędziom się podobały SIBkiMówili, ze jest trochę takich na prawdę super
Mysza pisze:stewardowałam u niej dziśCZANKRA pisze:Nie widze tez kocurow ani kociat NOM przez A.Kneifel !!
nie nominowała, bo uznała, ze żaden nie zasługuje- nie ma wymaganej ilości punktów
surowo acz sprawiedliwie oceniała
W sumie cieszę się, ze nie nominowała bo skoro ma koty to musi, wychodziła z założenia, ze na nom bis to trzeba jednak zasłużyć.
Choć jedno kocię mnie osobiście bardzo się podobało
Dziś BIV BRI g był, choć mówiła, ze nie powinna BIVa dać i rozumie dlaczego wczoraj sędzia nie chciał dać, ze BIV (ilość punktów) jest tu lekko naciągany.
nefretiri pisze:Mysza pisze:stewardowałam u niej dziśCZANKRA pisze:Nie widze tez kocurow ani kociat NOM przez A.Kneifel !!
nie nominowała, bo uznała, ze żaden nie zasługuje- nie ma wymaganej ilości punktów
surowo acz sprawiedliwie oceniała
W sumie cieszę się, ze nie nominowała bo skoro ma koty to musi, wychodziła z założenia, ze na nom bis to trzeba jednak zasłużyć.
Choć jedno kocię mnie osobiście bardzo się podobało
Dziś BIV BRI g był, choć mówiła, ze nie powinna BIVa dać i rozumie dlaczego wczoraj sędzia nie chciał dać, ze BIV (ilość punktów) jest tu lekko naciągany.
Sędzina A. Kneifel prawie na każdej wystawie budzi niezbyt pozytywne emocje u wielu wystawców![]()
Mojego kociaka nie nominowała, bo nie podobała jej się jakość futra - jak to określiła "zbyt dziecięce", czyli w przypadku Burmy zbyt puszyste. Ciekawe, jakie według niej powinno mieć futerko 3-miesięczne kocie...
Nie nominowała też przepięknego kociaka bengalskiego (nr 321), który dzień wcześniej wygrał BIS, bo uznała, że coś jej się nie podoba z jego ogonem.
Na wystawie w Poznaniu, przy porównaniu nominowała kota, który ją gryzł i zachowywał się jak wariat, tak, że cały czas go uciszała mówiąc "shut up!", ale to był kot z jakiejś niemieckiej hodowli, więc to pewnie solidarność narodowaNie nominowała bardzo ładnego brytyjczyka, bo miał ponoć za słabo wykształcone jądra. Bardzo ciekawe, bo to była KOTKA, którą przecież sama wcześniej oceniała!!! Cóż za profesjonalizm
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baltic Feline, edyta.nowak87, xmalyna i 7 gości