Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
berni pisze:Ogłoszenia zadnych nadal nie zauwazyłam
Jutro wywieszę ogloszenie ze znalazlam taką kotkę. Chociaz skoro do tej pory nikt nie postarał sie w jakikoliwek sposób poinformować społeczesntwo ze zgubiła sie mu taka kotka to znaczy ze mu nie zalezy. Gdgby mi zaginęła kotka to bym zaraz opplakatowała okolicę.
poza tym kto pozwala kiciuni łazić nocą, w zimnie, koło bardzo ruchliwej drogi![]()
Nawet jak ktoś się zgłosi to przepytam na okolicznosc wychodzenia kici etc..jak dom bedzie zły to nie oddam. Jestem w stanie znaleść Malwince dobry dom. Taki na jaki zasługuje.
berni pisze:W lecznicy wczoraj smutny dzien...usypiano dwa psie staruszki, które nie mogly już nawet same chodzić....ale przynajmniej do konca byli z nimi Opiekunowie...przyszła tez Pani z kotkiem na odrobaczanie...dziecko ma alergie, kotka chcą oddać...jak sie nic nie znajdzie to trafi do schroniska![]()
młodziutka buraska, ok 5 miesiecza.....
berni pisze:Malwinka nie lubi wetów, zdecydowanie. A juz najmniej kiedy mierzą jej temepeturkę![]()
Koteczka została zaszczpeiona i za dwa tygodnie bedzie miała kastrację.
.....
Równiez dla Tajfunika wczoraj był bardzo wazny dzien. Zdjeliśmy część szwów!! Wreszcie!! Rana nie wyglada rewelacyjnie, ale nie ma juz tych dziur do srodka brzuszka. Było juz bardzo dobrze, ale wdało sie zakazenieTajfunik znowu ma antybiotyk, solcoseryl do smarowania i jeszcze jakąś maść. Niemniej juz blizej do zagojenia niż dalej!!
W lecznicy wczoraj smutny dzien...usypiano dwa psie staruszki, które nie mogly już nawet same chodzić....ale przynajmniej do konca byli z nimi Opiekunowie...przyszła tez Pani z kotkiem na odrobaczanie...dziecko ma alergie, kotka chcą oddać...jak sie nic nie znajdzie to trafi do schroniska![]()
młodziutka buraska, ok 5 miesiecza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 76 gości