Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jowita pisze:Tytułem postscriptum chciałabym dodać, że w tak zachwalanej przez Valdemara lecznicy pt. El-Wet na Niepodległości wet "fachowiec" zaproponował podanie mleka krowiego mojemu kotu z ciężkim zapaleniem przewodu pokarmowego (w celu wywołania biegunki) i kazano mi również zapłacić za spieprzone zdjęcie rtg. Aleksandro59, co Ty na to? Jaką twarz ma ta lecznica?
ranka pisze:Jowita pisze:Tytułem postscriptum chciałabym dodać, że w tak zachwalanej przez Valdemara lecznicy pt. El-Wet na Niepodległości wet "fachowiec" zaproponował podanie mleka krowiego mojemu kotu z ciężkim zapaleniem przewodu pokarmowego (w celu wywołania biegunki) i kazano mi również zapłacić za spieprzone zdjęcie rtg. Aleksandro59, co Ty na to? Jaką twarz ma ta lecznica?
![]()
![]()
![]()
No tak, dla osoby, która nie wie, jak się bronić, widzę że najlepszą metodą jest atak. Jowita, Twoje posty świadczą o Tobie.
boni pisze:no to powodzenia w lapankach
Aleba pisze:ranka pisze:Jowita pisze:Tytułem postscriptum chciałabym dodać, że w tak zachwalanej przez Valdemara lecznicy pt. El-Wet na Niepodległości wet "fachowiec" zaproponował podanie mleka krowiego mojemu kotu z ciężkim zapaleniem przewodu pokarmowego (w celu wywołania biegunki) i kazano mi również zapłacić za spieprzone zdjęcie rtg. Aleksandro59, co Ty na to? Jaką twarz ma ta lecznica?
![]()
![]()
![]()
No tak, dla osoby, która nie wie, jak się bronić, widzę że najlepszą metodą jest atak. Jowita, Twoje posty świadczą o Tobie.
A co to ma wspólnego z tematem watku?
Aleba pisze:ranka pisze:Jowita pisze:Tytułem postscriptum chciałabym dodać, że w tak zachwalanej przez Valdemara lecznicy pt. El-Wet na Niepodległości wet "fachowiec" zaproponował podanie mleka krowiego mojemu kotu z ciężkim zapaleniem przewodu pokarmowego (w celu wywołania biegunki) i kazano mi również zapłacić za spieprzone zdjęcie rtg. Aleksandro59, co Ty na to? Jaką twarz ma ta lecznica?
![]()
![]()
![]()
ranka pisze:Aleba pisze:ranka pisze:Jowita pisze:Tytułem postscriptum chciałabym dodać, że w tak zachwalanej przez Valdemara lecznicy pt. El-Wet na Niepodległości wet "fachowiec" zaproponował podanie mleka krowiego mojemu kotu z ciężkim zapaleniem przewodu pokarmowego (w celu wywołania biegunki) i kazano mi również zapłacić za spieprzone zdjęcie rtg. Aleksandro59, co Ty na to? Jaką twarz ma ta lecznica?
![]()
![]()
![]()
To tylko i wyłącznie mój komentarz na ten i inne posty Jowity. Bez wnikania w całą sytuację, nie znam ani jednej , ani drugiej lecznicy.
tomoe pisze:Był sobie pewien pan, bardzo dobry cżłowiek skądinąd, ale niezmiernie drażliwy... tegoż pana nie przyjęto w pewnej lecznicy na dziesięc minut przed zamknięciem, gdzie przybył z niezbyt palącym, spójrzmy prawdzie w oczy, przypadkiem. W związku z tym pan od paru godzin zapienia się na forum jakby go conajmniej stado karków spałowało w przejściu podziemnym... matko, może ja też tak zrobię. Lista strasznych przewinień jakiech na mnie dokonano jest wszak tak strasznie długa! np.:
- wczoraj na stacji benzynowej jakoś facet zajechał mi droge jak podjeżdzałam pod myjnię. Pod sąd go!!!
- szynka w sklepie, która mała byc świeża, okazał sie niecałkiem świeża. Spalić tę budę!!!
- po obiedzie w knajpie dostałam sraczki. Zamknąć kucharza!
- Sąsiad w garażu postawił swój samochód o dziesięć centymetrów za blisko. Normalnie zaraz wezmę gwoździa i narysuję mu na drzwiach gustowny zygzaczek a potem przebiję opony, a co!
- a wieczorem Ryży bezczelnie naszczał mi na pufkę. i co tu począć? Może go odsprzedam do chińskiej knajpy?![]()
no i co? czy nie ogrania Was groza na myśl o tych wszystkich krzywdach i niesprawiedliwościach jakich stałam się ofiarą? Może otworzyć dla każdej osobny wątek?
a może lepiej pozbyć się nadmieru energii szorując podłogi lub zamiatając podjazd?....
boni pisze:wiesz tu nie o drazliwosc chodzi a o zasady funkcjonowania firmy. kazdy lekarz zatrudniony w klinice- firmie odpowiada za jej wizerunek. jesli 10 minut do zamkniecia to problem - to znaczy , ze firma nie dba o klienta. niestety to firma jest dla klienta a nie odwrotnie. abstrahujac od fachowosci i ilosci skonczonych specjalizacji to klient wystawia laurke. nie wlasciciel .
boni pisze:wiesz tu nie o drazliwosc chodzi a o zasady funkcjonowania firmy. kazdy lekarz zatrudniony w klinice- firmie odpowiada za jej wizerunek. jesli 10 minut do zamkniecia to problem - to znaczy , ze firma nie dba o klienta. niestety to firma jest dla klienta a nie odwrotnie. abstrahujac od fachowosci i ilosci skonczonych specjalizacji to klient wystawia laurke. nie wlasciciel .
galla pisze:boni pisze:wiesz tu nie o drazliwosc chodzi a o zasady funkcjonowania firmy. kazdy lekarz zatrudniony w klinice- firmie odpowiada za jej wizerunek. jesli 10 minut do zamkniecia to problem - to znaczy , ze firma nie dba o klienta. niestety to firma jest dla klienta a nie odwrotnie. abstrahujac od fachowosci i ilosci skonczonych specjalizacji to klient wystawia laurke. nie wlasciciel .
boni, firma ma napisane, że ostatniego pacjenta rejestruje na godzinę przed końcem dyżuru.
A pracownicy firmy też czasem muszą iść do domu i odpocząć, żeby następnego dnia nie popełnić błędu, który będzie kosztował życie zwierzę. Bo zmęczenie pracowników tej firmy tym właśnie może się zakończyć.
valdemar pisze:galla, co Ty chrzanisz za głupoty , spojrzenie pod ogon mogłoby się dla nich zakńczyć tragoicznie, z pewnością by sie tak zmeczyli że ..... durnota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 56 gości