na pierwsze stronie zaktualizowałam liste kotów, wrzucając zdjęcia zrobione przez anikę, kasie i magdę/asię:)
wyjaśniam kilka rzeczy:
1. rudy chudy (zdjęcia w poscie aniki) nie jest z Łomianek, tylko podrzutek bazarowy - chwilowo jest u mnie w łazience. Boję sie że jest chory, spróbuję mu jutro krew pobrać.
2. duży rudy z białymi skarpetami będzie obsługiwany pewnie jutro, Maciek zdecyduje co z tymi uszami i oczyma zrobić. jest cudownie miły!!! ma podobno kilka lat, ale nie jest jeszcze stary.
3. koty są u morisowej chwilowo, jeśli nie znajdziemy im DT innych to wrócą na działki. Trzeba więc rozklejać o nich informacje i reklamować je gdzie się da jak najszybciej!!!
4. kocury u morisowej są ciachnięte, te z lecznicy będą ciachniete jutro, kotki będą ciachnięte wtorek/środa. Przy okazji są odrobaczane, dostają na świerzba.
5. Sytuacja finansowa tych kotów jest słaba, nie mają czym opłacić ani jedzenia ani pobytu w lecznicy dłuższego niż to konieczne z medycznego punktu widzenia...
6. Ze względu na zamet, jaki powstał w moim mózgu w zwiazku z posiadaniem kolejnych tymczasów wszędzie byłabym wzruszona gdyby w ogłoszeniach NIE PODAWAĆ MOICH NAMIARÓW!!! Najlepiej chyba morisową i kathrin.
7. Na działkach NADAL SĄ MIŁE I PIĘKNE KOTY. Potrzebujemy więc tymczasy, tymczasy i tymczasy również dla nich.
8. Jeśli ktoś będzie miał czasoochotę pojechać tam ze mną samochodem np. w czwartek po 13-ej, to wywieziemy wszystkie koty dla których nie mamy dalszych tymczasów, ew. złapiemy znów coś do kastracji. I nakarmimy te, które zostały.
9. Wrzucam planik schematyczny, proszę nie patrzyć na skalę:)
http://upload.miau.pl/3/53809.gif
Od parkingu idzie się prosto przez furtkę główną alejką - potem mija sie maly kanalek i od razu przy nim jest sciezka - w lewo. Tam chyba 3-ci domek należy do pana Antoniego - stamtą wyłapałyśmy większość kotów. Dalej tą ścieżką nad kanałkiem dochodzi się do kibelka - to drugie miejsce karmienia i tu została większość z tych, które opisałam. Wszystkie złapane przez nas koty pochodzą z tej "lewej" części działek - wiem, że po prawej też są, ale jeszcze tam nie dotarłam...
10. Bardzo proszę o info jeśli ktoś jedzie karmic - żeby nie karmić ich np. tuż przed planowanym przeze mnie łapaniem!