Kraków - andrzejkowicze, uwaga !!!!!! Przed Gwiazdką...

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Nie gru 16, 2007 17:07

I ja dziękuję za wiadomość na PW!!! Ale nie dam rady do Kraka tak przed samymi Świętami. Ale duszą będę z Wami!!!!!!!!
Marcelibu

Post » Nie gru 16, 2007 17:23

Trinity36, Marcelibu i inni ;) - przesledziłam odrobinkę watki spotkaniowe i w nich byłyście(-liście), więc prawdopodobieństwo pojawienia się istniało (istnieje?) ;)
Obrazek PumaObrazekOhana
Koty i psy ;) są jak powietrze: wszędzie ich pełno i nie da się bez nich żyć...

Aki

Od: Pon paź 06, 2003 8:50

Post » Nie gru 16, 2007 17:42

Aki pisze:Trinity36, Marcelibu i inni ;) - przesledziłam odrobinkę watki spotkaniowe i w nich byłyście(-liście), więc prawdopodobieństwo pojawienia się istniało (istnieje?) ;)

U mnie - tak!!! Jeśli tylko pozostałe okoliczności (znalezienie sobie pretekstu na delegację służbową, zaklepanie hotelu itp.) dadzą się pogodzić, to bardzo bym chciała przyjechać. Tylko akurat ten termin przedświąteczny nie da się u mnie. Ale jeśli będzie mieć Wasze spotkanie w innym terminie - na pewno przyjadę (podobno macie duże Serducha :aniolek: , które mogą pomieścić wiele osób :D ).
Bardzo dziekuję za informację, w razie czego, to poproszę o przypomnienie o następnym spotkaniu, gdybym nie zajrzała tam, gdzie trzeba.
Marcelibu

Post » Nie gru 16, 2007 19:57

I ja bardzo dziękuję za PW i za zaproszenie. Aki, jesteś kochana, że mnie uwzględniłaś. Już widzę biedną Progect, jak drży, żebym sobie znowu wycieczki po Krakowie nie zażyczyła :twisted: A zażyczę sobie, bo przewodnik z niej świetny.

Ale nie dam rady przed Świętami wyrwać się do Krakowa :( Chociaż naprawdę bardzo bym chciała. Na pewno myślami i duchem będę z Wami.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie gru 16, 2007 21:21

Dzięki wielkie za info Aki :)

Niestety tym razem mnie zabraknie-jako studentka niecierpliwie wyczekująca przerwy świątecznej 8) jadę do domku, jak tylko będę mogła, czyli w piątek przed południem.

Życzę miłej zabawy i wesołych, spokojnych, rodzinnych Świąt Wszystkim :s1:
Obrazek
Obrazek Obrazek

mimw

Od: Sob mar 10, 2007 17:52

Post » Nie gru 16, 2007 22:27

Femka pisze:I ja bardzo dziękuję za PW i za zaproszenie. Aki, jesteś kochana, że mnie uwzględniłaś. Już widzę biedną Progect, jak drży, żebym sobie znowu wycieczki po Krakowie nie zażyczyła :twisted: A zażyczę sobie, bo przewodnik z niej świetny.

Ale nie dam rady przed Świętami wyrwać się do Krakowa :( Chociaż naprawdę bardzo bym chciała. Na pewno myślami i duchem będę z Wami.

Femciu kochana, po świętach, po świętach wszystko :D

Być może, że uda mi się w piątek gdzieś na chwilkę wpaść, myślę intensywnie, ale marnie to widzę :cry:

progect

Od: Nie lis 28, 2004 21:36

Post » Nie gru 16, 2007 23:06

Dzieki za info ale z roznych wzgledow nie dam rady :(

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Nie gru 16, 2007 23:50

i ja dziękuję za info i zaproszenie, ale ...
...za dużo tych ale żeby tu pisać

niemniej jednak wszystkim

Wesołych Świąt :)

wanila

Od: Pon cze 13, 2005 16:25

Post » Pon gru 17, 2007 8:09

Bardzo mi miło Aki, że pomyślałaś też o mnie ale z różnych powodów zupełnie nie dam rady przed Świętami :(
U mnie to zreszta nic nowego ten brak czasu... :?
Bardzo bym chciała w końcu kiedyś wybrać się na spotkanie forumowe :)

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon gru 17, 2007 8:48

Aki dzięki za info :D
Nie mówię "nie", ale jeszcze na 100% nie wiem...
"Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą,
a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą"

margolcia

Od: Wto mar 08, 2005 9:57

Post » Pon gru 17, 2007 9:22

No, ja też nie wiem czy się wyrobię :( Czeka mnie kupa roboty związanej ze świętami, a w pracy też nielekko, więc nie wiem czy uda mi się wyrwać :(
ObrazekObrazek

bechet

Od: Śro sie 24, 2005 9:54

Post » Pon gru 17, 2007 9:50

Wiecie, ja ostatnio (chociaż to chyba już stało się normą ;) ) też wiecznie narzekam na brak czasu :( Zmieniłam pracę i wydawało mi się, że będę miała czasu a czasu ;) A jednak, jakoś zaległości mi się piętrzą :strach: Doszłam jednak do wniosku, że czas tak szybko leci, a tak wiele jest do zrobienia, że daję się ponieść chwilowym "ochotom" ;) dlatego nawet jak nie mam czasu to go mam ;) a to co miałam zrobić "wczoraj" zrobię "jutro". wiem, głupie, ale to syndrom kobiety bez "rodziny", zagubienie się w wirze wiecznego "nie zdążę" jakoś pozwala nie myśleć o tym co złe się wydarzyło i nie czuć się samotnie :) POza tym odkryłam że tylu fantastycznych ludzi chodzi po świecie, że nie mogę sobie pozwolić na niespotykanie się z nimi ;) Ale Święta będą z córą, mamą, kotem i psem, no może jeszcze w Wigilię przyjmę siostrę ze szwagrem i dziećmi ;)
Gdyby mi przypadkiem brakło czasu ;) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA ŚWIĘTA I NADCHODZĄCY NOWY ROK - wszystkim, a zwłaszcza tym z których nie uda mi się spotkać w piątek :twisted:
Ostatnio edytowano Pon gru 17, 2007 12:54 przez Aki, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek PumaObrazekOhana
Koty i psy ;) są jak powietrze: wszędzie ich pełno i nie da się bez nich żyć...

Aki

Od: Pon paź 06, 2003 8:50

Post » Pon gru 17, 2007 10:07

Aki - dziękuję :D
Dziewczęta - uściski :D

Nie będę na pewno...w tym tygodniu pracuję do 22
:crying:

gauka1

Od: Śro cze 28, 2006 21:40

Post » Pon gru 17, 2007 12:50

Ja również dziękuję za zaproszenie, ale jak to przed Świętami - mało to prawdopodobne, żebym mogła się wyrwać. W tym roku całe Święta na naszej głowie (a jak tak nienawidzę gotować! :roll: )
Zanim odrobaczysz, poczytaj:
viewtopic.php?t=86719
i zanim nafaszerujesz kota metronidazolem, sprawdź, czy nie ma zwyczajnie alergii na gluten...

Nordstjerna

Od: Czw lip 06, 2006 20:52

Post » Pon gru 17, 2007 17:19

też dziękuję, ale nie wiem. Jak wszystko dobrze pójdzie, to właśnie w piątek przyjadą po Zorro

wrona

Od: Wto mar 20, 2007 18:02

[poprzednia][następna]