Toffik podniecony
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocicania pisze:A u nas nasypało mnóstwo śniegu! siedziałem sobie dzisiaj cały dzień na parapecie i patrzałem na spadający śniegTo takie piękne!
Toffik podniecony
Iskropka pisze:kocicania pisze:A u nas nasypało mnóstwo śniegu! siedziałem sobie dzisiaj cały dzień na parapecie i patrzałem na spadający śniegTo takie piękne!
Toffik podniecony
A jakby przyszło łapięta w śnieżku zanurzyć i okazałoby się że są mokre ?? To co by było - mokre futerko![]()
To wysoce prawdopodobne ale brak jakiejkolwiek reakcji tudzież odpowiedzi chyba Go prędzej czy później znudziMaryLux pisze:Kropciu, podejrzewam, że Twój tajemny Wielbiciel ma tylko jednego kota - rasy dłowowej
Inka
kocicania pisze:Iskropka pisze:kocicania pisze:A u nas nasypało mnóstwo śniegu! siedziałem sobie dzisiaj cały dzień na parapecie i patrzałem na spadający śniegTo takie piękne!
Toffik podniecony
A jakby przyszło łapięta w śnieżku zanurzyć i okazałoby się że są mokre ?? To co by było - mokre futerko![]()
Iskropka pisze:Dobry wieczór! Jak dzisiaj sytuacja śniegowa w świecie![]()
?
Iskropka pisze:kocicania pisze:Iskropka pisze:kocicania pisze:A u nas nasypało mnóstwo śniegu! siedziałem sobie dzisiaj cały dzień na parapecie i patrzałem na spadający śniegTo takie piękne!
Toffik podniecony
[b][color=olive]No możeFelek uwielbia zabawy z wodą - to jego żywioł
Mokre futerko to dla niego pestka. Ja jak sobie ostatnio siedziałem i patrzałem na spadające płatki śniegu, to spróbowałem je upolować. Ale się nie dało
Chyba zgłoszę je do reklamacji
Wszystko da się upolować, ale nie śniegu
Jak próbowałem złapać jakiś płatek to moje łapki uderzały w powietrze i nie chciały dalej się posunąć
Felek gapił się na mnie dziwnie i jakby się tam !śmiał mrucząco pod noskiem
Zupełnie nie wiedziałem o co chodzi
Cześć Toffik! Co u Ciebie? Nie odzywasz się, czyżby Cię zasypało!!!![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 67 gości