Marcelibu pisze:Pienkne footra i pienkne prezenty. Grupa "Black and White" wygląda prześlicznie!!!!!! Ale fajne foty!
Dziękujemy nieskromnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Pienkne footra i pienkne prezenty. Grupa "Black and White" wygląda prześlicznie!!!!!! Ale fajne foty!
bubor pisze:Witaj Zuziu wieczorową porą !!!![]()
Ślicznie wyglądają Alusia i Maksiu na tym kocyku a Alusia nim owinięta wygląda jak Czarnoskóra księżniczka ..........
Gdy piszesz że robie dobre zdjęcia Zuziu to bardzo mi![]()
![]()
bo ja totalny amator jestem w dodatku z antycznym aparatem .
Przesyłam pozdrowienia odemnie i kogoś jeszcze ............![]()
Głaski dla Alusi i Maksia !!!![]()
![]()
zuzia96 pisze:bubor pisze:Witaj Zuziu wieczorową porą !!!![]()
Ślicznie wyglądają Alusia i Maksiu na tym kocyku a Alusia nim owinięta wygląda jak Czarnoskóra księżniczka ..........
Gdy piszesz że robie dobre zdjęcia Zuziu to bardzo mi![]()
![]()
bo ja totalny amator jestem w dodatku z antycznym aparatem .
Przesyłam pozdrowienia odemnie i kogoś jeszcze ............![]()
Głaski dla Alusi i Maksia !!!![]()
![]()
Już chyba większego amatora-fotografa ode mnie nie ma !!!!
A kim jest Wiórek????????????
zuzia96 pisze:Witamy w niedzielne południe
U nas dzisiaj senny dzień. Koty śpią, Alusia jakimś cudem nie na moich kolanach, a na swoim kocyku i to jest chyba ten cud. No to wreszcie mogę coś w domu zrobić...............ale tak jest sennie, że nie wiem, czy nie pójdę w ślady kotów![]()
![]()
A u Was też taki senny dzień??????????
Amika6 pisze:A ja "świętowałam pracowicie" porządkując szafki w kuchni. Śpiące koty dotrzymywały mi towarzystwa i z tego wszystkiego przegrałam licytację latarenki
zuzia96 pisze:Amika6 pisze:A ja "świętowałam pracowicie" porządkując szafki w kuchni. Śpiące koty dotrzymywały mi towarzystwa i z tego wszystkiego przegrałam licytację latarenki
Amiko, latarenka znowu do wzięciaLece wystawić w opcji "kup teraz"
Przynajmniej masz porządek w szafkach.![]()
![]()
A widziałaś moje kociaste z prezentami mikołajkowymi??
Marcelibu pisze:U mnie niedziela wcale nie była taka śpiąca. Co ja bym dała za taką śpiącą niedzielę...
zuzia96 pisze:Marcelibu pisze:U mnie niedziela wcale nie była taka śpiąca. Co ja bym dała za taką śpiącą niedzielę...
A ja doceniłam przewagę dorosłych kotów nad kociakami. Małe koteczki są rozkoszne, ale nie dają się wyspać![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Google [Bot] i 734 gości