Dorota pisze:trawa11 pisze:biore wszystkieTylko w koncu le bede miała ogonów i ile łap
![]()
Bierzesz tez Mru?
pod warunkiem,z ejest trzyłapowy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:trawa11 pisze:biore wszystkieTylko w koncu le bede miała ogonów i ile łap
![]()
Bierzesz tez Mru?
histe pisze:hola hola nie rozpędzać się tu do kolejki. w tem wontku sprzedawane są moje futra.![]()
Trawa, to kiedy się mogę spodziewać przelewu? Jak tylko wpłynie kasa, kotów zapakuję w pudełko i wyślę poleconym.
trawa11 pisze:histe pisze:hola hola nie rozpędzać się tu do kolejki. w tem wontku sprzedawane są moje futra.![]()
Trawa, to kiedy się mogę spodziewać przelewu? Jak tylko wpłynie kasa, kotów zapakuję w pudełko i wyślę poleconym.
a w zasadzie to mam placić za kota? czy za wydatki juz poniesione?![]()
![]()
histe pisze:trawa11 pisze:histe pisze:hola hola nie rozpędzać się tu do kolejki. w tem wontku sprzedawane są moje futra.![]()
a w zasadzie to mam placić za kota? czy za wydatki juz poniesione?![]()
![]()
nie patrz na to jako na wydatki poniesione. Patrz na to, jak na inwestycje w całościową wartość dwukota
Sprzedaj. Ja je wezmę.histe pisze: razem, jak w mordę strzelił: 3680 PLN
pero, pero-o-o
bilans wyszedł dziś na zero-o-o
trawa11 pisze:no to moze jakaś promocja przedświąteczna![]()
ana pisze:Sprzedaj. Ja je wezmę.histe pisze: razem, jak w mordę strzelił: 3680 PLN![]()
To bedzie transakcja wiązana: po przejęciu wielołapych przeszkolę Cię w kwestiach urządzania mieszkania oraz zachowań wewnątrzorganizacyjnych (jako organizację przyjmujemy tu zespół kocio-ludzki z nieograniczoną nieodpowiedzialnością). Koszt szkolenia: 3680 PLN, w gratisie: nauka podawania tabletek i zaszczyków w warunkach domowych, w celu ograniczenia linienia - gwarantuję biegłość, mierzoną stopniem nie-obażania się podmiotu na wykonawcę czynności.
Jak widać koszty skalkulowane są tak, bypero, pero-o-o
Where is the catch then?
Otóż zwrot kotów, jaki z pewnością będziesz wkrótce postulować (wyposażona w wiedzę uznasz, że już Ci oni nie straszni) nastąpi po nowych kosztach poniesionych inwestycji:
3680 PLN (wartości własnej)
+
3680 PLN (wartości szkoleniowej)
czyli
7360
I prosze mi tu nie kombinować, ani jeczęć o rabat.![]()
To jest dobrze policzone, a trener doświadczony: nie ma obrażeń (jego koty piorą się tylko po pyskach własnych), puzzle niezeżarte, futro lata w ilościach umiarkowanych (z wyjątkiem chwil sporów między staff members), wokalizacje subtelne, sugestie od-kocie wyrażane delikatnie i nienachalnie.
Wchodzisz?
Dorota pisze:Oba chlopaki zmieszcza sie w budce?
Rownoczesnie rzecz jasna.
ana pisze:Sprzedaj. Ja je wezmę.histe pisze: razem, jak w mordę strzelił: 3680 PLN![]()
To bedzie transakcja wiązana: po przejęciu wielołapych przeszkolę Cię w kwestiach urządzania mieszkania oraz zachowań wewnątrzorganizacyjnych (jako organizację przyjmujemy tu zespół kocio-ludzki z nieograniczoną nieodpowiedzialnością). Koszt szkolenia: 3680 PLN, w gratisie: nauka podawania tabletek i zaszczyków w warunkach domowych, w celu ograniczenia linienia - gwarantuję biegłość, mierzoną stopniem nie-obażania się podmiotu na wykonawcę czynności.
Jak widać koszty skalkulowane są tak, bypero, pero-o-o
Where is the catch then?
Otóż zwrot kotów, jaki z pewnością będziesz wkrótce postulować (wyposażona w wiedzę uznasz, że już Ci oni nie straszni) nastąpi po nowych kosztach poniesionych inwestycji:
3680 PLN (wartości własnej)
+
3680 PLN (wartości szkoleniowej)
czyli
7360
I prosze mi tu nie kombinować, ani jeczęć o rabat.![]()
To jest dobrze policzone, a trener doświadczony: nie ma obrażeń (jego koty piorą się tylko po pyskach własnych), puzzle niezeżarte, futro lata w ilościach umiarkowanych (z wyjątkiem chwil sporów między staff members), wokalizacje subtelne, sugestie od-kocie wyrażane delikatnie i nienachalnie.
Wchodzisz?
Femka pisze:jeśli kotowie sprzedani, to chyba należy mi się od histe jakaś mała prowizja za aktywne podnoszenie wątku![]()
10% w pełni mnie satysfakcjonuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 149 gości