"ŚMIECI" PO ZMARŁYM - kocurek Agatka za TM \*/ :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 12, 2007 1:42

Karolka - Fifulec jako czarny prawie kot za złego robi, ale to dobry kot jest ten Fifi. Tak między nami - to Agatka burczał, a Fifi chciał się zaprzyjaźnić. Okazuje się, że zdjęcia kłamią 8)

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Śro gru 12, 2007 19:46

W nocy było bardzo cukierkowo. Jednak już powinnam się nauczyć, że przedwczesna radość to nie w moim domu (np. historia z bunkrującą się Małą) :?
Dzisiaj panowie pobili się tak, że krew się polała, a futro grubą warstwą pokryło podłogę przedpokoju 8O Myślę, że poszło o Mimi, bo wcześniej słyszałam jak Agatka kocicę pogonił, a Fifi poleciał ją ratować. Ale teraz cisza, Miśka gdzieś zbunkrowana, Fifi mnie pilnuje a Agatka krąży po całym mieszkaniu 8)
Wychodzi na to, że dwa moje koty o ksywie "dwa koty złe" na swojej drodze życiowej spotkały kota Agatkę o jeszcze silniejszej osobowości i równie bezstresowego :lol:

Agatko - kocurze odważny, przy czym bardzo mocno miziaty na pierwszą stronę w poszukiwaniu domeczku marsz :!:

Aleksandra59

Post » Śro gru 12, 2007 22:48

Coś cioteczki dzisiaj cały dzień były bardzo mocno zajęte, żadna dzisiaj Agatki nie odwiedziła :(
A Agatka z Fifim coś tam uskuteczniają - może uda mi się jakieś zdjęcia zrobić :wink:

Agatka - domeczku szuka i na pierwszą stronę biegnie

Aleksandra59

Post » Śro gru 12, 2007 22:58

:)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Czw gru 13, 2007 0:22

Dziękujemy cioci Jopop za odwiedziny - pomimo wielgachnej zajętości i w podziękowaniu przedstawiamy kociambry :wink:

Niestety z akcji dwóch panów Agatki i Fifiego wyszło tylko tyle:

Obrazek

bo Agatka zbunkrował się na krześle:

Obrazek

Fifi polazł na parapet:
Obrazek

a Mimi ziewała znudzona całą sytuacją

Obrazek

A normalnie to kocica wygląda tak:
Obrazek

I na dobranoc Agatka na pierwszą stronę sobie maszeruje - po nowy domeczek :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Post » Czw gru 13, 2007 0:27

Uff..., dopiero teraz mogłam tu zajrzeć. Oj, walka z krwią i mnóstwem sierści na podłodze zmroziła mi krew. Mam nadzieję, że to się już więcej nie powtórzy. Agatka, to taki dziarski Starszy Pan 8O Powiedz kotom, że zbliżają się święta, a to taki czas kiedy wszyscy są dla siebie szczególnie mili, życzliwi i wyrozumiali... zadziała, nie zadziała, spróbować warto :wink:

A jak się mają Twoję oczęta?

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Czw gru 13, 2007 0:43

Anno - dalej banerków nie masz :? Rozumiem, że zajęta jesteś straszliwie, mam nadzieję że nie pracą tylko przedświątecznymi sprawami :wink:
Zapalenie spojówek to prosta sprawa nie jest tym bardziej, że obarczona chorobą osoba z internetu nie wychodzi przez prawie 20 godzin na dobę :? , ale leki są stosowane i ku dobremu idzie :wink:
Idę koty dzielić na noc - mało przyjemne zajęcie, bo Agatka zaraz zacznie płakać, ale Kikę czas z szafy wyjąć 8)

Agatka - na pierwszą stronę, domeczku wypatrujemy :wink:

Aleksandra59

Post » Czw gru 13, 2007 11:51

Niestety banerki zniknęły :? , a ja nie bardzo mam czas szukać teraz linków do nich, a nie pamietam na których stronach w wątkach są :( Jak mi przypomnisz, gdzie jest link do banerka Agatka, od razu go umieszczę :D
Tak, brak czasu spowodowany jest zbliżającymi się świętami, bo to wiąże się z dodatkowym zamieszaniem :wink: Ale szczerze mówiąc już nie mogę się doczekać wyjazdu do rodziców, gdzie będzie słodkie lenistwo (i kot, którego tutaj mi brakuje)
Tak podejrzewałam, że Twoje oczy nie będą miały łatwego powrotu do zdrowia przed ekranem komputera :roll: Może któryś z kotów mógłby tak przejść po klawiaturze dobierając odpowiednią kombinację klawiszy aby w systemie powstało małe zawirowanie, którego naprawa trwałaby kilka dni :wink:

anna09

Post » Czw gru 13, 2007 12:52

Link do banerka Agatki jest na 18 stronie wątku :D

Tfu, tfu z tymi kocimi łapkami :twisted: . Juz raz Mimi na dwa dni odłączyła mnie od laptopa, duży to był ból - a oczy już prawie ok :wink:

Aleksandra59

Post » Czw gru 13, 2007 21:51

Suma summarum - u mnie w domu rządzi Agatka 8O
Po moim powrocie z pracy najpierw dwa koty złe zostały wypuszczone na wolność, po paru minutach Agatka odzyskał wolność. I co :roll: Mimi i Fifi ulokowali sie na łóżku a Agatka grasuje po całym mieszkaniu.
A tu piłeczką się pobawi, a tu myszką się zaintersuje. Kolejne szafki stara się otworzyć - kot non stop jest aktywny. A te dwie moje krowy siedzą na łóżku i wlepiają w Agatkę wielkie ślepia, jak się oczywiście kocur pojawi w sypialni.
Po wczorajszych atrakcjach - aż nudno, nic się nie dzieje 8)

Agatka - zapraszam kocura na pierwszą stronę w poszukiwaniu kochającego domeczku :ok:

Jutro kolejne ogłoszenie w stołecznej GW - proszę o kciuki, żeby domek wypatrzył tam Agatkę :ok:

Aleksandra59

Post » Czw gru 13, 2007 22:04

Hmm... dodałam link do banerka w podpisie, sprawdziłam, czy pozaznaczane są wszystkie opcje dotyczące podpisu i co? I nic. Banerka nie ma :placz: A ja nie mam pojęcia, co zrobić, żeby się pojawił :(

Agatka, to bardzo przebojowy kocurek. Takiemu to dobrze, niczym się nie przejmuje :D A Twoje koty są chyba cały czas w szoku i dlatego prawie nigdy nie reagują, a jedynie się wpatrują.

A kciuki za domek dla Agatka są cały czas mocno zaciśnięte :ok:

Jak Twoje oczy, Olu? Jak dostanę odpowiedź, to będzie znaczyło, że znów ślęczysz zbyt długo przy komputerze :wink:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Post » Czw gru 13, 2007 23:02

Anno - banerek jest :dance:
Oczywiście, że siedzę przy kompie bo uzależniona jestem - przyznaję się do tego bez bicia, a od miau to już uzależniona jestem w 1000000% :roll:
Oczy ok, bo jednak rozum mam i od czasu do czasu nie zagladam do kompa i leki stosuję :wink:
A teraz jest bardzo śmiesznie - Fifi siedzi w drzwiach sypialni i daje odpór Agatce, który chce do mnie przyjść po mizie :roll:
No cóż - kocury są chyba o mnie zazdrosne i chyba na tym problem polega :? A TŻ dochodzący, którego obecność ew. mogłaby konflikt facetów kocich rozwiązać wyjachany i czort znajet kiedy wróci :roll:

Aleksandra59

Post » Czw gru 13, 2007 23:26

Tak, banerek jest! :dance2:

Nie mam prawa moralizować w sprawie uzależnienia komputerowego, bo sama takowe posiadam :oops: A długo żyłam w nieświadomości... do czasu awarii internetu. Ale pierwszy krok juz za mną... mam na imię Anna :wink: i jestem internetoholiczką :)
Dobrze, że chociaż czasem dajesz oczom odpocząć i stosujesz leki.

Ale masz Olu powodzenie u tych kocich kawalerów :D U mnie żadnego :cry: Ale na świeta jadę do rodziców, a tam Antek już przyzwyczajony, że jak jestem, to on jest cały mój :D

Życzę Wam spokojnej nocy i trzymam kciuki za domek dla miziaka Agatka :ok:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Post » Czw gru 13, 2007 23:41

To ja trzymam mocno kciuki za pojawienie się całego tłumu kawalerów 8) Nieważne na ilu nogach
Miłej nocki :D

A Agtaka na pierwszą stronę - domeczku miziaty kocurek szuka :ok:

Aleksandra59

Post » Czw gru 13, 2007 23:51

dobranoc kocurku:)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

[poprzednia][następna]