Moderator: Estraven
aassiiaa pisze:Dzieki za pomoc przy Zolzie....mam nadzieje, ze rany ciete i klute szybko sie zagojaKochany kotek
Adrianapl pisze:aassiiaa pisze:Dzieki za pomoc przy Zolzie....mam nadzieje, ze rany ciete i klute szybko sie zagojaKochany kotek
nie ma za co dziekowacpolecam sie na przyszlosc- nastepnym razem, od razu owiniemy ja w recznik
![]()
z ran musialam sie niestety spowiadac TZ'towiale nie jest zle... bilans 4 rany ciete o dlugosci powyzej 2 cm, kilka krotszych zadrapan i 4 klute na niewiadoma glebokosc...
![]()
Femka pisze:Adrianapl pisze:aassiiaa pisze:Dzieki za pomoc przy Zolzie....mam nadzieje, ze rany ciete i klute szybko sie zagojaKochany kotek
nie ma za co dziekowacpolecam sie na przyszlosc- nastepnym razem, od razu owiniemy ja w recznik
![]()
z ran musialam sie niestety spowiadac TZ'towiale nie jest zle... bilans 4 rany ciete o dlugosci powyzej 2 cm, kilka krotszych zadrapan i 4 klute na niewiadoma glebokosc...
![]()
matko kochana
całe szczęście, że żyjesz
aassiiaa pisze:Femka pisze:Adrianapl pisze:aassiiaa pisze:Dzieki za pomoc przy Zolzie....mam nadzieje, ze rany ciete i klute szybko sie zagojaKochany kotek
![]()
![]()
matko kochana
Moj bilans chyba mniejszy![]()
Teraz kochany koteczek zalega na kolanach![]()
Femko wszystkie trzy zyjemy to bylo tylko obcinanie Zolzie pazurkow
aassiiaa pisze:Femka pisze:Adrianapl pisze:aassiiaa pisze:Dzieki za pomoc przy Zolzie....mam nadzieje, ze rany ciete i klute szybko sie zagojaKochany kotek
![]()
![]()
matko kochana
Moj bilans chyba mniejszy![]()
Teraz kochany koteczek zalega na kolanach![]()
Femko wszystkie trzy zyjemy to bylo tylko obcinanie Zolzie pazurkow
aassiiaa pisze:Taaaa Ada myslala ze lekko przesadzam z wrednoscia Zolzy - pomylila sie![]()
Piekna dostaje szalu poprostu i juz.....u weta jest podobnie
Femka pisze:aassiiaa pisze:Taaaa Ada myslala ze lekko przesadzam z wrednoscia Zolzy - pomylila sie![]()
ciekawe, po kim ona to ma![]()
aassiiaa pisze:Femka pisze:aassiiaa pisze:Taaaa Ada myslala ze lekko przesadzam z wrednoscia Zolzy - pomylila sie![]()
ciekawe, po kim ona to ma![]()
Po wczesniejszej mamusi![]()
albo tatusiu
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości