Witam Dziewczyny
lawendo99 DZIEKUJEMY CI ZA PAMIĘĆ
bardzo sie znowu wzruszyłam
Tyle dobra nas ostatnio spotyka od Forumowiczów
Jestesmy wdzieczni za każdą pomoc dla Kociastych i za każde dobre i ciepłe słowo
Nawet nie sniłam że kociaste dostana w tym roku prezenty od Mikołaja
Zawsze dostawały ale one sie nie gniewaja gdy nie ma prezentów
One wiedzą że nasza miłość do nich jest bardzo ważna
Kochamy je bardzo
Kociaki czuja sie nawet dobrze,tzn Dziewczynka dobrze a Chłopczyk jeszcze smarcze i słabszy jest.
apetyty dopisuja to mnie bardzo cieszy
Nabroiłam znowu i nie pisałam na forum wczoraj
Była kłotnia z sasiadem bo zbił Psa a ja to widziałam i jak zwykle z wielkim pyskiem na niego.Nie wytrzymałam i podniosłam z ziemi solidne jabłko,zawsze wystawiam dla ptaków i sarenek,no i pierpapier go w palnik tym jabłkiem
Oddał z nawiązką tym samym jabłkiem
jesdyny pozytek z tej awantury to grucha na moim czole,zreszta na jego tyż
ale ostrzegłam gnoja że jeszcze raz zobaczę jak leje psa to mu koło doopy zrobię.
Widzicie jestem taka niespokojna i drazliwa bo jakis czas nie odwiedziła mnie jego Biedna Kicia

Bardzo sie o nia boję
Koło naszego domu kręci sie jakis czarny Kundelek
Mam nadzieje że jest czyjś
Zanosiłam karme dla Suczki sąsiadki ,dołozyłam wiecej bo Kundelek był głodny.Psiak jest strasznie płochliwy ale trzyma sie Suczki zza płotu.
Prosiłam sąsiadke żeby go nie krzywdziła,obiecała że zostawi go w spokoju
Poobserwuje Pieska,zobaczymy czy wróci do domu czy jest to kolejna ofiara ludzi
Teraz wyjeżdżaja na Świeta wiec Pieski i Kotki sruu na dwór
A teraz Wam powiem dlaczego Świeta mnie nie cieszą za bardzo
Juz jako mała dziewczynka wiedziałam ze nie wszyscy ludzie i Zwierzęta mają w ten Świateczny czas dobrze.
Zawsze biłam sie z myslami że bieda zagląda w oczy
Nie potrafie spokojnie spozywac Wigilijnej Kolacji bo mam przed oczami Biednych Ludzi i Zwierzęta
Nie zapominam o nich o nie
Zanoszę Jedzenie do ogrodu dla Dzikich Zwierzat,zostawiam pokruszony opłatek dla nich
Bezdomni na dworcu tez są i to niekoniecznie są źli ludzie ,są to starsze osoby którym sie zycie zawaliło

często wysoko wykształceni ,ale opuszczeni przez rodzinę,i cos było powodem że sie im nie powiodło i musieli zamieszkac pod mostem
Jesli znowu tego roku beda siedzieć w Świeta na dworcu to znowu zaniose im Wigilijna kolacje i podzielę sie opłatkiem.
Będę Myslami z Wami wszystkimi bo bardzo Was Kocham
Podrawiam Was i całuję
Madzia i Duzy tez Was serdecznie pozdrawiają