patka-p3 pisze:a to tez karmeleknasz trzymiesieczny skarbeczek(jak spi:)). prosimy o przylaczenie nas do rudych arystokratow
No nie, gratuluję pięknego rudaska

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
patka-p3 pisze:a to tez karmeleknasz trzymiesieczny skarbeczek(jak spi:)). prosimy o przylaczenie nas do rudych arystokratow
Wikulec pisze:Zgłaszamy się i my - to znaczy Bazyl. Też się zaliczał do wielkouchych - nietoperz po prostu (wszystkie rude tak mają??)
kocicania pisze:Wikulec pisze:Zgłaszamy się i my - to znaczy Bazyl. Też się zaliczał do wielkouchych - nietoperz po prostu (wszystkie rude tak mają??)
Sama nie wiemJedynego rudasa jakiego w życiu miałam (i nadal mam
) to Toffik. Ale jego rodzeństwo też miało wielkie uszy
Iskropka pisze:kocicania pisze:Wikulec pisze:Zgłaszamy się i my - to znaczy Bazyl. Też się zaliczał do wielkouchych - nietoperz po prostu (wszystkie rude tak mają??)
Dzień Dobry! Tu Kropcia! Co dobrego słychać w rudym kąciku? Czy zostałam przyjęta ?
kocicania pisze:Iskropka pisze:kocicania pisze:Wikulec pisze:Zgłaszamy się i my - to znaczy Bazyl. Też się zaliczał do wielkouchych - nietoperz po prostu (wszystkie rude tak mają??)
Dzień Dobry! Tu Kropcia! Co dobrego słychać w rudym kąciku? Czy zostałam przyjęta ?
Oczywiście, że zostałaś przyjęta. Lista zapisanych na str.2
kocicania pisze:
Ma piękne oczy![]()
w jakim jest wieku? Przesłodki! Zapisany
kocicania pisze:Rude to przeważnie kocury a tricolorki to dziewczyny. Rude kotki są bardzo rzadko, ale można nawet czasami spotkać, ale tricolorowego kocura to jeszcze nie widziałamJest dużo rudych kotek rasowych
![]()
Pozdrawiam i mam nadzieję, że dołączy ktoś do nas ze swoim rudzielcem i że znajdzie się jeszcze jakaś ruda kotka, bo na razie mamy tylko jedną taką rodzynkę w klubie
Mi_mi pisze:kocicania pisze:Rude to przeważnie kocury a tricolorki to dziewczyny. Rude kotki są bardzo rzadko, ale można nawet czasami spotkać, ale tricolorowego kocura to jeszcze nie widziałamJest dużo rudych kotek rasowych
![]()
Pozdrawiam i mam nadzieję, że dołączy ktoś do nas ze swoim rudzielcem i że znajdzie się jeszcze jakaś ruda kotka, bo na razie mamy tylko jedną taką rodzynkę w klubie
Ja osobiscie mam w domku Kote bardzo rudą i bardzo nie rasowąWiec jest juz nas dwie na tym forum
Jak tylko naucze sie jak (jestem tu od niedawna) to wrzuce zdjecia
patka-p3 pisze:dziekujemy za przyjecie ... karmelek przesyla glosne mruczanko.
ps. uszy tez ma wielkie wiec jednoczesnie dolaczyl do klubu gackow:)
salma75 pisze:kocicania pisze:
Ma piękne oczy![]()
w jakim jest wieku? Przesłodki! Zapisany
Leonsjo to 3-miesięczny MCO z podkrakowskiej hodowli.
Rośnie mój skarb jak na drożdżach - waży już prawie 2,5 kg a łapska ma wielkości moich dorosłych już kotów - zapowiada się wielka bestyja
Dziękujemy za zapisanie do klubu
Iskropka pisze:kocicania pisze:Iskropka pisze:kocicania pisze:Wikulec pisze:Zgłaszamy się i my - to znaczy Bazyl. Też się zaliczał do wielkouchych - nietoperz po prostu (wszystkie rude tak mają??)
Oczywiście, że zostałaś przyjęta. Lista zapisanych na str.2
Bardzo się cieszę z zaszczytnego miejsca!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 42 gości