BANDA KULAWEGO X - PROŚBA O ZAMKNIĘCIE WĄTKU

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 11, 2007 12:25

zosia&ziemowit pisze: Się nie dajcie chorobom :ok: :ok:
otóż to :D

dzień dobry :D
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Wto gru 11, 2007 12:38

Monika, wszystko będzie dobrze. Piasek jest groźny niezauważony. Ty zauważyłaś i natychmiast działasz, więc nic złego się nie wydarzy.

Kciukaski trzymamy.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto gru 11, 2007 12:55

Dzięki Kochani za wsparcie :1luvu: . Na razie czekam na wyniki badania moczu, więc poszłam do pracy. Przed chwilą dzwoniłam do domu - matka powiedziała, że Hugo włazi bidny do kuwety i jakby próbował zrobić lub kropelkuje (czyli boli go). Próbowałam dać mu rano No-spe w zastrzyku, ale dwa razy spróbowałam i stchórzyłam :oops: , wzięłam go pod kurtkę i do weta. Dlatego martwi mnie, że mimo No-spy dalej wierci w kuwecie :( . Boję sie, żeby się nie zatkał. Nie wiem, czy to kamienie, czy zapalenie pęcherza. Popołudniu z wynikami jadę do mojej wetki Małgosi. Postaram się Waszymi sposobami podawać mu No-spę do dzioba w tabletce.
Młoda ma katar ropny w gardle i zostaje w domu przez 3 dni. Wszystko do d... :? :( .
Ja się bardzo chętnie przyłączam do akcji dla Joli.goc , tylko ostatnio rzadko wieczorami zaglądam, bo chodzę spać z kurami. Gdybym coś przeoczyła, to proszę mnie kopnąć z lekka...
Marcelibu

Post » Wto gru 11, 2007 15:16

Mracelibu - biedoto - trzymaj się :ok:
Za Młodą i Hugonka, no i żebyś Ty nam nie padła.
A kopać będziemy dopiero wtedy, jak wszystko dojdzie do normy :wink:
I niniejszym informuję, że znalazłam Szczypiory na II stronie. Koniec świata blisko :conf:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Wto gru 11, 2007 16:55

Witam Femke i Szczypiorki :D

Marcelibu Obrazek

Femciu a Ciebie dopadła grypa?nie daj sie Kochana Obrazek

Pozdrawiam Wszystkich

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Wto gru 11, 2007 16:58

Bungo pisze: Koniec świata blisko :conf:

Jak zawsze :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto gru 11, 2007 19:53

dzień dobry wszystkim

Z Jolą.goc jest tak. Rozmawiałam na PW z carmellą. Jola faktycznie potrzebuje wsparcia, ponieważ opiekuje się masą kotów. Pomoc dla niej z forum nie jest jakoś specjalnie spekakularna, ale dziewczyny nie zostawiają jej w potrzebie. W tej chwili są zbierane pieniądze na kolejne zamówienie karmy.
Potrzeba przede wszystkim pożywienia. W naturze, w formie przelewów na zakup. Jedna osoba, ani dwie osoby kompletnie nie są w stanie na dłuższą metę wziąć na siebie ciężaru pomocy. Ale jeśli zebrać się dokupy, to już możebyć efekt.

W tej sytuacji bardzo dobrym pomysłem jest reaktywacja wątku puszkowego Dakoty. Można tam wystawiać co komu przyjdzie do głowy i licytować,wszystkie wylicytowane kwoty przekazywane są wtedy na konto Joli.goc.
Można wystawiać indywidualne bazarki.
Można zbierać na jednym koncie jakieś nawet drobniutkie kwoty, a po uzbieraniu sensownych pieniądzy na przykład zrobić dla kotów Joli zamówienie w którymś ze sklepów internetowych.

Czy ktoś ma jeszcze jakiś pomysł?
Czy są chętni, żeby się właczyć?

Jak zawsze w podobnych sytuacjach podkreślam, że uczestnictwo w akcji nie jest obligatoryjne. Nie jest konstytucyjnym obowiązkiem mieć na tyle dużo kasy, żeby rzucać się do pomocy. Żeby mi żadnej Zołzie albo Zołzowi nie przyszło do mózgownicy rezygnować z odwiedzania wątku tylko dlatego, że nie ma pomysłu albo kasy. Osobiście będę interweniować siłowo i mało przyjemnie :twisted:
Poza tym będzie potrzebna pomoc przy podrzucaniu bazarków.

Co Wy na to?
Obrazek

Femka

Post » Wto gru 11, 2007 20:30

Ja na to jak w pv - jestem za i otwarta na wszelkie działania

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Wto gru 11, 2007 20:33

dzięki Bungo. To biorąc pod uwagę gotowość Skaski i Marcelibu jesteśmy już cztery :D
Obrazek

Femka

Post » Wto gru 11, 2007 20:36

Ja jestem za watkiem puszkowym na Jole i nawet nie tylko bede kupowac ale i moze jeszcze raz JJ-ta wystawie albo bede rowerkiem fanty dowozic by rowerek nie zardzewial.Jestem ZA Obrazek
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto gru 11, 2007 20:39

A ja na to jak na lato. Tylko mi trzeba jasno i wyraźnie tłumaczyć, co trzeba zrobić - jak dla blondyna... :roll:

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto gru 11, 2007 20:42

to jest nas sześć

pamiętajcie:
kto może wpłaca, wystawia bazarki, licytuje na bazarkach, podrzuca bazarki.

każda pomoc jest na wagę złota
Moś,może byś JJ-ta zlicytowała? :D Jest na forum bardzo popularny, dałoby się wziąć za niego niezłą kasę :D
Obrazek

Femka

Post » Wto gru 11, 2007 20:44

Femka pisze:Moś,może byś JJ-ta zlicytowała? :D Jest na forum bardzo popularny, dałoby się wziąć za niego niezłą kasę :D

Przeca zadeklarowalam we wstepie JJ w cenie promocyjnej Obrazek
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto gru 11, 2007 20:51

moś pisze:
Femka pisze:Moś,może byś JJ-ta zlicytowała? :D Jest na forum bardzo popularny, dałoby się wziąć za niego niezłą kasę :D

Przeca zadeklarowalam we wstepie JJ w cenie promocyjnej Obrazek

to ja dorzucę Szczypiory, bo JJ-em nie dysponuję żadnym :D

Dziewczyny
wczoraj w PW napisałam Skasce: jak się wie, że ma się takie Zołzy wokół siebie,to aż się chce oczy rano otwierać
Obrazek

Femka

Post » Wto gru 11, 2007 21:04

Mogę dać do wystawienia na bazarku książkę "Kot w stanie czystym" - Terry Pratchett. Ale zielonego pojęcia nie mam, jak to zrobić, a poza tym jakoś nie czuję się w roli wystawiającego. Jeśli możecie się tym zająć - książka jest do dyspozycji.

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

[poprzednia][następna]