Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Izabela pisze:Femka pisze:Izabelo, byłoby bardzo ładnie, gdybyś najpierw-zanim zaczniesz zbierać kolejne pieniądze, rozliczyła się z licytacji karmy rc renal. Na Twoją przesylke Pani Danusia czeka równy miesiąc.
Femko, karme , ktora wystawilam na bazarku, z ktorej pieniadze poszly na barakowoz ( pieniadze zbieraly dziewczyny z bydgoszczy nie ja) wyslalam wraz z dodatkowym upominkiem od siebie ( dodatkowe papu) do p.Danusi.
Chcialam pomoc a dostalam na pw opieprzod Ciebie, nieladnie.
Nie zbieram zadnych pieniedzy na Arniego, wszystko ma Anka. Nie wzielam z tej puli ani zlotowki wiec nie rozumiem Twoich pretensji. Najpier doczytaj watek a pozniej mow cos na ten temat. W Gdyni jest duzo potrzebujacych kotow, znalazlam jednak miejsce dla Arniego, nie dlatego zeby sie z tym obnosic i zbierac gratulacje tylko, zeby po prostu pomoc. Smutne.
Pojde na poczte i dowiem sie co z paczka.
to nie miejsce na załatwianie tej sprawy. Natychmiast po jej wyjaśnieniu również tutaj sprostuję. Resztę wyjaśniam na PW.
Izabela pisze:Femka pisze:Izabela pisze:Femka pisze:Izabelo, byłoby bardzo ładnie, gdybyś najpierw-zanim zaczniesz zbierać kolejne pieniądze, rozliczyła się z licytacji karmy rc renal. Na Twoją przesylke Pani Danusia czeka równy miesiąc.
Femko, karme , ktora wystawilam na bazarku, z ktorej pieniadze poszly na barakowoz ( pieniadze zbieraly dziewczyny z bydgoszczy nie ja) wyslalam wraz z dodatkowym upominkiem od siebie ( dodatkowe papu) do p.Danusi.
Chcialam pomoc a dostalam na pw opieprzod Ciebie, nieladnie.
Nie zbieram zadnych pieniedzy na Arniego, wszystko ma Anka. Nie wzielam z tej puli ani zlotowki wiec nie rozumiem Twoich pretensji. Najpier doczytaj watek a pozniej mow cos na ten temat. W Gdyni jest duzo potrzebujacych kotow, znalazlam jednak miejsce dla Arniego, nie dlatego zeby sie z tym obnosic i zbierac gratulacje tylko, zeby po prostu pomoc. Smutne.
Pojde na poczte i dowiem sie co z paczka.
to nie miejsce na załatwianie tej sprawy. Natychmiast po jej wyjaśnieniu również tutaj sprostuję. Resztę wyjaśniam na PW.
Czekam na sprostowanie Femka.
Izabela pisze:Arni wcina karme dietetyczna-Indestinal oraz puszki i kupa jest przepisowa. Zero biegunek, wymiotow. Nie jest tez zasmarkany. Ostatnio czyszcze mu ucho bo ma jakies bagienko w nim. Dostal tez Stronghold na karczek. Specjalnego nadzoru lekarskiego nie ma bo czuje sie dobrze, na lapinie pojawil sie meszek czyli grzybol chyba idzie w zapomnienie.
Myszeńk@ pisze:A ja pozwolę sobie na chwilkę prywaty: poproszę Anię o nr konta, na które - dla Armaty - wpłaciłabym kaskę za wygrany bazarek
Wysłałam pv, ale może nie doszło czy jak ...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, fruzelina i 792 gości