poszukampixie65 pisze: A może jakaś tapetka z Aurelką, co........![]()
ale wiesz - tapetki mozna sobie zmieniać, chyba nawet są jakieś skrypty, które to robią za Ciebie, auyoamtycznie
Moderator: Estraven
poszukampixie65 pisze: A może jakaś tapetka z Aurelką, co........![]()
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.pytasz o to, jak zrobić z kota anarchistę?Femka pisze:jak to się robi?????
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.Femka pisze:jak to się robi?????
no, własnie - chyba takie skrypty są ale ja też nie próbowałem, zmieniam samskaskaNH pisze: Jest tez (chyba) jakas opcja ze sie tapety zmieniaja same, tzn mozesz miec kilka obrazkow jako tapete, ale tego nie probowalam
zawsze od rana w niedzielę mamy ostrzejszyFemka pisze:ale Wam się dowcip wyostrzył![]()
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.ooo, zaświeciło niedzielne Słoneczko - też w formieSlonko_Łódź pisze:A niedziela u Ziemowita jest 7 dni w tygodniu, 52 tygodnie w roku, 365 dni w roku..... Oznacza to, że raz na 4 lata jeden dzień zdarza się z Ziemowitem o przytępionym dowcipie
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.ziemowit pisze: ooo, zaświeciło niedzielne Słoneczko - też w formie :P
![]()
![]()
a jak się czujesz z polową głowy?Slonko_Łódź pisze:ziemowit pisze: ooo, zaświeciło niedzielne Słoneczko - też w formie :P
![]()
![]()
Iiiii tam- w nocy jakiś walnięty HektorPascal odrąbał mi pół czaszki.......
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości