Moderator: Moderatorzy
kasia1 pisze:Ale też tu nie wolno pisać o czymś co nie ma miejsca. Większość osób, która przeczytała Twój post pomyśli, że Iza ma to wszystko na sumieniu. Co mogę wyprostować to prostuję.
Nie jest to osoba, która coś by ukradła.Powiem jedno, kazdy osadza wg wlasnego postepowania, skoro Ty bys tak zrobila ( ukradla swoja karme) to nie osadzaj mnie.
Izabela pisze:Jesli tak bardzo zalezy Ci na tym skanie z poczty to go zamieszcze, nie ma problemu, skoro to ma mnie oczyscic z winy, gdzie nie czuje sie winna i jest mi bardzo przykro za takie potraktowanie.
Femka pisze:Mam nadzieję, że sprawa się wyjaśni. Tym bardziej, że Izabela zaangażowała się w pomoc dla Armaty, wzięła kotka na tymczas, korzysta też ze wsparcia forumowego w opiece nad nim.
skaskaNH pisze:Rozumiem też, że może sie zdarzyc opoźnienie ze strony nadawcy - kazdy w koncu ma swoje sprawy, problemy, pozaforumowe życie. Ale wtedy, moim zdaniem, wypada napisac chocby na PW cos w stylu "zapomniałam, sorry, juz nadrabiam zaległość".
skaskaNH pisze:Rozumiem też, że może sie zdarzyc opoźnienie ze strony nadawcy - kazdy w koncu ma swoje sprawy, problemy, pozaforumowe życie. Ale wtedy, moim zdaniem, wypada napisac chocby na PW cos w stylu "zapomniałam, sorry, juz nadrabiam zaległość".
Izabela pisze:skaskaNH pisze:Rozumiem też, że może sie zdarzyc opoźnienie ze strony nadawcy - kazdy w koncu ma swoje sprawy, problemy, pozaforumowe życie. Ale wtedy, moim zdaniem, wypada napisac chocby na PW cos w stylu "zapomniałam, sorry, juz nadrabiam zaległość".
Po przypominajacym mailu od Femki poinformowalam ja, ze przepraszam, ze zawalilam wysylke i paczka dojdzie z opoznieniem. Co jeszcze mam dodac? Jestem w pracy, po poludnie dla calego ogolu forum wystawie nieszczesny skan i schodze do podziemi. Kto ma ochote i chce utrzymywac ze mna kontakt znajdzie mnie. Zawsze sluze pomoca i ludziom i zwierzakom. Amen.
skaskaNH pisze:Izabela pisze:skaskaNH pisze:Rozumiem też, że może sie zdarzyc opoźnienie ze strony nadawcy - kazdy w koncu ma swoje sprawy, problemy, pozaforumowe życie. Ale wtedy, moim zdaniem, wypada napisac chocby na PW cos w stylu "zapomniałam, sorry, juz nadrabiam zaległość".
Po przypominajacym mailu od Femki poinformowalam ja, ze przepraszam, ze zawalilam wysylke i paczka dojdzie z opoznieniem. Co jeszcze mam dodac? Jestem w pracy, po poludnie dla calego ogolu forum wystawie nieszczesny skan i schodze do podziemi. Kto ma ochote i chce utrzymywac ze mna kontakt znajdzie mnie. Zawsze sluze pomoca i ludziom i zwierzakom. Amen.
Izabela - dzieki za wyjaśnienie.
To ja już z tego tematu znikm, bo nie jestem stroną w sprawie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości