Dorotka, przepraszam za OT:
w piątek miałaś iść na kontrolę do lekarza. Pytałam Cię w wątku Szczypiorów, czy poszłaś, ale nie odpowiedziałaś.
Więc pytam teraz.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Weszlam i sie czuje jak na przesluchaniu CBA
Femka pisze:Dorotka, przepraszam za OT:
w piątek miałaś iść na kontrolę do lekarza. Pytałam Cię w wątku Szczypiorów, czy poszłaś, ale nie odpowiedziałaś.
Więc pytam teraz.
Dorota pisze:Femka pisze:Dorotka, przepraszam za OT:
Więc pytam teraz.
Sorki![]()
Nie doczytalam.
Nie bylam.
Obiecałaś, że pójdziesz w poniedziałek. Nie można robic takich rzeczy z antybiotykamiDorota pisze:Femka pisze:Dorotka, przepraszam za OT:
Więc pytam teraz.
Sorki![]()
Nie doczytalam.
Nie bylam.
Marcelibu pisze:Obiecałaś, że pójdziesz w poniedziałek. Nie można robic takich rzeczy z antybiotykamiDorota pisze:Femka pisze:Dorotka, przepraszam za OT:
Więc pytam teraz.
Sorki![]()
Nie doczytalam.
Nie bylam.. Jutro sprawdzę Ciebie o godz. 12
( w samo południe). Naprawdę jestem na Ciebie zła
![]()
![]()
.
moś pisze:Dorota, ty mi sie wydawalas taka rozsadna... nie rozczaruj mnie prosze
Femka pisze:NO![]()
a jak się okaże, że nie poszłaś do lekarza, ja też do Ciebie zadzwonię. A wiesz, że ja łagodna jak baranek nie jestem
kalair pisze:Femka pisze:NO![]()
a jak się okaże, że nie poszłaś do lekarza, ja też do Ciebie zadzwonię. A wiesz, że ja łagodna jak baranek nie jestem
Się podpisuję! No. Femcia to chodząca słodycz, ale Dorotka- nie przeginaj! Do lekarza biegusiem!
kalair pisze:Femka pisze:NO![]()
Się podpisuję! No. Femcia to chodząca słodycz, ale Dorotka- nie przeginaj! Do lekarza biegusiem!
Adrianapl pisze:kalair pisze:Femka pisze:NO![]()
sama prawda, sama prawda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul, Paula05 i 75 gości