Femciu, przecież wszystkie konkursy, zagadki u Czitki są promowane nagrodą w postaci Niemojego. Na wątku u Czitki każdy, kto próbuje coś zgadnąć, rozwiązać od razu zaznacza - NAGRODY NIE CHCĘ!!! Bo wiadomo jaka!!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femkowe koty już wczoraj przechodziły z rąk do rąkKasia_1991 pisze:Femka pisze:Adrianapl pisze:oooo, jak wy sobie podmieniacie podpisy??
Adrianko, to nie ma nic wspólnego z podmianką, tylko zwykłym skubaniem podpisów![]()
Skaska jest w ścisłej czołówce
Uwazaj Femka bo tobie ktos jeszcze podwedzi BK
Sihaja pisze:Znacie jakiś sposób na szybkie rozmrożenie ryby? Z zamrażalnika wyjęłam o godz.7i nadal jest zamarznięta.....A na obiad ma być!
skaskaNH pisze:Sihaja pisze:Znacie jakiś sposób na szybkie rozmrożenie ryby? Z zamrażalnika wyjęłam o godz.7i nadal jest zamarznięta.....A na obiad ma być!
W kwestii kulinarnej wolę sie nie wypowiadaćTylko nie wiem, czemu przeczytałam: "rozmnożenie"
Ostatecznie można zamrożoną w jajko, bułke tarta i na gorący olej - bedzie wszystko OK, tylko ostrożnie, bo bedzie strzelać (woda bedzie wyciekać z rozmrażania podczas smażenia).Sihaja pisze:Znacie jakiś sposób na szybkie rozmrożenie ryby? Z zamrażalnika wyjęłam o godz.7i nadal jest zamarznięta.....A na obiad ma być!
a jaką rybę będziecie rozmnażać?skaskaNH pisze:Sihaja pisze:Znacie jakiś sposób na szybkie rozmrożenie ryby? Z zamrażalnika wyjęłam o godz.7i nadal jest zamarznięta.....A na obiad ma być!
W kwestii kulinarnej wolę sie nie wypowiadaćTylko nie wiem, czemu przeczytałam: "rozmnożenie"
ziemowit pisze:a jaką rybę będziecie rozmnażać?skaskaNH pisze:Sihaja pisze:Znacie jakiś sposób na szybkie rozmrożenie ryby? Z zamrażalnika wyjęłam o godz.7i nadal jest zamarznięta.....A na obiad ma być!
pytam, bo tzw.: zimne ryby się ciężko rozmnażają
To włóż tę kulę w folii do nie za zimnej, ale zimnej wody...Sihaja pisze:A ryba to dorsz. Ma być w sosi porowo-śmietanowym, piękne filety, tylko włożyłam je do reklamówki i zamroziłam. mam "kulę" zamrożonej ryby....
skaskaNH pisze:Sihaja pisze:Znacie jakiś sposób na szybkie rozmrożenie ryby? Z zamrażalnika wyjęłam o godz.7i nadal jest zamarznięta.....A na obiad ma być!
Kasia_1991 pisze:Femka pisze:Adrianapl pisze:oooo, jak wy sobie podmieniacie podpisy??
Adrianko, to nie ma nic wspólnego z podmianką, tylko zwykłym skubaniem podpisów![]()
Skaska jest w ścisłej czołówce
Uwazaj Femka bo tobie ktos jeszcze podwedzi BK
Sihaja pisze:Znacie jakiś sposób na szybkie rozmrożenie ryby? Z zamrażalnika wyjęłam o godz.7i nadal jest zamarznięta.....A na obiad ma być!
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, Anna2016 i 29 gości