Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
swk pisze:Ja bym stawiał na FCV, PNN lubi nadżerki, ale chyba bardziej w żołądku..
Etka pisze:a ja naturalnie czekam na wyniki z wizyty. Mam nadzieje ze jak najwiecej kociastych pojdzie do domku, za to kciuki!
No i oczywiscie jestem chlonna informacji jak sie czuja Layla, Silverka i Rasti...trzymam kciuki niech ich zdrowko idzie ku lepszemu.
mokkunia pisze:Etka pisze:a ja naturalnie czekam na wyniki z wizyty. Mam nadzieje ze jak najwiecej kociastych pojdzie do domku, za to kciuki!
No i oczywiscie jestem chlonna informacji jak sie czuja Layla, Silverka i Rasti...trzymam kciuki niech ich zdrowko idzie ku lepszemu.
Etka miałam właśnie pisać to samo
Ja się jednak poddałam, przerósł mnie powrót do schroniska, moja bezsilność, to że nie mogę tak jak kiedyś po prostu zabrać kotów do domu. Czułam się taka niepotrzebna.
Teraz staram się pomóc chociaż ogłoszeniowo tym kociastym. Ale to nie to samo, to mało...
mokkunia pisze:[Teraz staram się pomóc chociaż ogłoszeniowo tym kociastym. Ale to nie to samo, to mało...
pisiokot pisze:mokkunia pisze:[Teraz staram się pomóc chociaż ogłoszeniowo tym kociastym. Ale to nie to samo, to mało...
To bardzo dużo Mokkuniu...
A biało-rudy Manguś tak bardzo chciałby być na Allegro
Magija pisze:pisiokot pisze:mokkunia pisze:[Teraz staram się pomóc chociaż ogłoszeniowo tym kociastym. Ale to nie to samo, to mało...
To bardzo dużo Mokkuniu...
A biało-rudy Manguś tak bardzo chciałby być na Allegro
poproszę opis i foty
pisiokot pisze:Magija pisze:http://allegro.pl/show_item.php?item=281327637![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 80 gości