byłam dzis na sekundke dosłownie u myszoskoczka i Pumki Kicia jak podmieniona -juz grubiutka, na rączkach się ją nosi, nie psika,tylko jedno oczko jeszcze ciut łzawi
jeszcze troszke i porobic trzeba bedzie ogłoszenia
zdjecia mi nie wyszły, buuuu, ciemno, kot tez ciemny
Byłyśmy z Pumką u weta. Ma wysoki stan zapalny; bedzie brała nową serię antybiotyków. Poza tym wyciek z jednego oczka powoduje, że domniemywa sie zatkania kanalika łzowego.
Walcze o kota dalej
Mała1 pisze:byłam dzis na sekundke dosłownie u myszoskoczka i Pumki Kicia jak podmieniona -juz grubiutka, na rączkach się ją nosi, nie psika,tylko jedno oczko jeszcze ciut łzawi
jeszcze troszke i porobic trzeba bedzie ogłoszenia
zdjecia mi nie wyszły, buuuu, ciemno, kot tez ciemny
Kochana koteczka, trzymam kciuki za jej szybkie wyzdrowienie
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia . Kiarunia[i] Myszaczek[i] Dziurkacz[i] http://www.ratujkonie.pl
Wet mówi, że to może być albo z robaków, albo z niedoleczonego jeszcze przeziębienia - chodzi o ten stan zapalny, albo z dziąseł, bo żeby ma nie najlepsze.
Od wczoraj - po tym drugim antybiotyku - mniej łzwai.
Dodam, że niechętnie je już saszetkowe jedzenie, preferuje naturalne miesko Chyba nie jest z nią tak źle.
Pumka nieźle. wyniki nerek i wątroby dobre, morfologia poza stanem zapalnym tez dobra. stan zapalny był zwalczany druga serią antybiotyków. POwtórzymy badania krwi za jakiś czas. Łzawi jej ciągle jedno oczko. Myślę, że to zatkany kanalik łzwoy, a jego przetkanie to kwota jakies 50 zł pod narkozą. Nie wiem czy się na to decydować.
Pumka jest bardzi żarłoczna , ale i niesmiała.
a co nasza Pumeczka tak daleko wczoraj rozmawiałam z myszoskoczkiem-po nowym roku trzeba sie bedzie zastanowic,czy udrazniamy ten kanalik pod narkoza-czy nie
Uszki ma nieciekawe, co jest dziwne, bo dostała adwokata. Drapie się i brzydka ciemna wydzielina. Trzeba z nią iść do weta, ale w Nowym Roku juz.
Poza tym apetyt świetny, futerko ładne i miękkie, strasznie lubi się bawic, biega z moimi kotami po całym domu, spi prytulona to do jednego, to do drugiego z nich.
Fajny kot, choć wymaga duo czułości, żeby sie tak całkiem oswoic