Okolice Kościerzyny - nieaktualne.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw gru 06, 2007 21:14 Okolice Kościerzyny - nieaktualne.

Dostałam dziś takiego maila:

Witam!
Szukam kotki, właśnie takiej jak "Króliczka", ponieważ jej umaszczenie przypomina mi naszego kota, który miał nieszczęśliwy wypadek (otruł się czymś) i już od 3 lat kota nie mamy. Mamy psa, który jest cały czas na dworze i jest bardzo zazdrosny o nasze względy wobec innych zwierząt.
Wolałabym, żeby nasz nowy kot nie wychodził na dwór. Będzie miał do dyspozycji piętrowy dom ze strychem i piwnicą (i myszami) oraz towarzystwo spokojnego 10-cio letniego chłopca.
Problem polega na tym, że mieszkamy w woj. pomorskim, centralna część koło Kościerzyny. Mój mąż nie zgodzi się, żebym jechała po kota tak daleko, tylko z powodu podobającego mi się zdjęcia. Mogę zaproponować zwrot kosztów dowozu kotki do nas, jeżeli uznasz Olgo, że to możliwe.
Pozdrawiam

Ja jednak wolałabym, żeby Króliczka mieszkała gdzieś bliżej, może ktoś w okolicach Kościerzyny ma kotkę podobną do Króliczki - ale tylko taką, inne umaszczenie nie wchodzi w grę. Zainteresowanym podam maila.
Ostatnio edytowano Pt gru 07, 2007 12:59 przez Olinka, łącznie edytowano 1 raz

Olinka

Od: Pt wrz 24, 2004 16:21

Post » Czw gru 06, 2007 21:48

mam kicie do zlapania (moja lazienka narazie jest zajeta przez jej mame, braciszek tez jest w DT)buraska z bialym zabocikiem i bialymi koncowkami łapek, troche dzikawa ale do oswojenia, ma ok 11 mcy, ale jest poldlugowlosa.Jednak umaszczenie podobne
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Czw gru 06, 2007 21:53

dzidzia pisze:mam kicie do zlapania (moja lazienka narazie jest zajeta przez jej mame, braciszek tez jest w DT)buraska z bialym zabocikiem i bialymi koncowkami łapek, troche dzikawa ale do oswojenia, ma ok 11 mcy, ale jest poldlugowlosa.Jednak umaszczenie podobne

A jakieś ładne fotki dałoby się załatwić?

Olinka

Post » Czw gru 06, 2007 22:37

Zdjecia sa ale niezbyt ładne i nie oddaja jej urody. Jej mama miala ladne fotki to od razu znalazla domek, jej brat tez od razu znalazl DT ktory ma go oswoic i przekazac do domku stalego. A ona chociaz sliczna jak reszta rodzinki nie ma chetnego :( Moze sprobujemy jutro machnąć kilka fotek. Kicia jest troszke zaniedbana a teraz nawet nie ma gdzie jej umiescic. Kicia i tak bedzie zlapana bo jest uwzgledniona w naszych planach sterylkowych :D
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Pt gru 07, 2007 1:25

Dzisiaj z nocnego wypadu mamy tylko takie :

Obrazek

Obrazek
MamaObrazekObrazekObrazekObrazek
Prawdziwa egipska księżniczka z kairskiej ulicy....i książę o migdałowych oczach... rudy łobuz

Mayo

Od: Śro kwi 28, 2004 21:03

Post » Pt gru 07, 2007 12:48

Piękna kotka, ale to już niestety nieaktualne.

Pani znalazła kicię dla siebie.

Olinka