Dorota pisze:MaryLux pisze:Wam to się od Mikołaja co najwyżej rózeczka należy - jak mogłyście szampana beze mnie wychłeptać![]()
![]()
A ja tego rosolku nie moge przebolec
znaczy sie ,jeszcz enie masz pierwszych objawow

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:MaryLux pisze:Wam to się od Mikołaja co najwyżej rózeczka należy - jak mogłyście szampana beze mnie wychłeptać![]()
![]()
ewa74 pisze:Ja jak zwykle z opóźnieniem ale - melduję się u Trawniczków
trawa11 pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:Wam to się od Mikołaja co najwyżej rózeczka należy - jak mogłyście szampana beze mnie wychłeptać![]()
![]()
znaczy sie ,jeszcz enie masz pierwszych objawow![]()
![]()
MaryLux pisze:Ależ to nie moja wina, że wieczorami dostępu do neta nie mam. To nie ja, to moje sknerstwo zawiniło![]()
![]()
Dorota pisze:trawa11 pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:Wam to się od Mikołaja co najwyżej rózeczka należy - jak mogłyście szampana beze mnie wychłeptać![]()
![]()
![]()
Nie tracmy nadziei
Dorta pisze:szkoda gadać
lecisz z tym wątkiem jak Femka
i dopiero na 3 stronie się moge zameldować![]()
Dorta
trawa11 pisze:Dorota pisze:trawa11 pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:Wam to się od Mikołaja co najwyżej rózeczka należy - jak mogłyście szampana beze mnie wychłeptać![]()
![]()
![]()
Nie tracmy nadziei
jeszcze sie łudzisz![]()
![]()
Dorota pisze:trawa11 pisze:Dorota pisze:trawa11 pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:Wam to się od Mikołaja co najwyżej rózeczka należy - jak mogłyście szampana beze mnie wychłeptać![]()
![]()
![]()
Nie tracmy nadziei
jeszcze sie łudzisz![]()
![]()
A coz mi pozostalo?![]()
Mru jeszcze nie pakuje
trawa11 pisze:Dorota pisze:trawa11 pisze:Dorota pisze:trawa11 pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:Wam to się od Mikołaja co najwyżej rózeczka należy - jak mogłyście szampana beze mnie wychłeptać![]()
![]()
![]()
Nie tracmy nadziei
jeszcze sie łudzisz![]()
![]()
A coz mi pozostalo?![]()
Mru jeszcze nie pakuje
tylko dobrze go spakuj .zeby z pustymi miskami nie poszedł![]()
trawa11 pisze:troche nas zmartwiła BajeczkaWczoraj jedno oczko troche jej łzawilo,a dziaj juz takie brzydkie sie zrobilo.przemyłam je rumiankiem i dałam masci do oka.Poza tym nic złego sie z nia nie dzieje.
jakie licho ja dopadło? do tej pory taki okaz zdrowia
Dorota pisze:trawa11 pisze:Dorota pisze:trawa11 pisze:Dorota pisze:trawa11 pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:Wam to się od Mikołaja co najwyżej rózeczka należy - jak mogłyście szampana beze mnie wychłeptać![]()
![]()
![]()
Nie tracmy nadziei
jeszcze sie łudzisz![]()
![]()
A coz mi pozostalo?![]()
Mru jeszcze nie pakuje
tylko dobrze go spakuj .zeby z pustymi miskami nie poszedł![]()
Dorzuce kilka szyjek indyczych
Dorota pisze:trawa11 pisze:troche nas zmartwiła BajeczkaWczoraj jedno oczko troche jej łzawilo,a dziaj juz takie brzydkie sie zrobilo.przemyłam je rumiankiem i dałam masci do oka.Poza tym nic złego sie z nia nie dzieje.
jakie licho ja dopadło? do tej pory taki okaz zdrowia
Pewnie tylko cos do oczka wpadlo.
Ale potrzymam
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek i 19 gości