Kocia bluzeczka, ale nie na zimę - dla Fundacji Koci Pazur.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro gru 05, 2007 23:23

moś pisze:
mircea pisze:
moś pisze:
Olinka pisze:Hop, jeszcze 10 minut.

moś - możesz już powoli przechodzić na dietę :wink: :lol:.

HA HA HA Obrazek

Moś, ale odbiór będzie osobisty, nie? 8)

:lol:

Oczywiscie :twisted:
Ale chyba na wiosne jak dieta zadziala albo i nie zadziala :roll: , teraz bez przymierzania :roll:
Wygralam? Obrazek

Wygrałaś - gratuluję i dziękuję!!!

Oto numer konta fundacji:

Fundacja dla Zwierząt "Koci Pazur"

PKO BP 25 Oddział w Poznaniu
51 1020 4027 0000 1402 0415 2856

:1luvu:

Olinka

Od: Pt wrz 24, 2004 16:21

Post » Śro gru 05, 2007 23:29

dziekujemy :D Czy odbior osobisty wchodzi w gre :?: , tylko dopiero za dwa tygodnie albow styczniu, mam jakies cholerne kursy w kaliszu :? A juz chcialam was odwiedzic :cry:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro gru 05, 2007 23:35

moś pisze:dziekujemy :D Czy odbior osobisty wchodzi w gre :?: , tylko dopiero za dwa tygodnie albow styczniu, mam jakies cholerne kursy w kaliszu :? A juz chcialam was odwiedzic :cry:

Kasiu - bluzeczka będzie na Ciebie niecierpliwie czekać, wiesz że z nami nie trzeba się jakoś specjalnie umawiać, dzwonisz i przyjeżdżasz - albo mircea albo ja Cię przenocujemy, może nawet będziemy się bić o Ciebie.

:D

Olinka

Od: Pt wrz 24, 2004 16:21

Post » Czw gru 06, 2007 20:15

Olinka pisze:
moś pisze:dziekujemy :D Czy odbior osobisty wchodzi w gre :?: , tylko dopiero za dwa tygodnie albow styczniu, mam jakies cholerne kursy w kaliszu :? A juz chcialam was odwiedzic :cry:

Kasiu - bluzeczka będzie na Ciebie niecierpliwie czekać, wiesz że z nami nie trzeba się jakoś specjalnie umawiać, dzwonisz i przyjeżdżasz - albo mircea albo ja Cię przenocujemy, może nawet będziemy się bić o Ciebie.

:D

:lol: :lol: :lol:
Wiem , ze moge zawsze na was liczyc, przyjade napewno, tylko nie wiem kiedy, różowe winko z wami juz mi sie sni :D
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

[poprzednia]