Tycinek Faflun czy ktos go chce?KTOŚ POKOCHAŁ TYCIAKA!!!:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 05, 2007 11:42

wycałuje ,a jak , zrobie to dla ciebie :wink:

teraz gania długopisy po biurku ,zaraz wpakuje się na klawiature..i pewnie bedzie listy do was pisał..oooo nie pisal :twisted:

w sobote wielkie ważenie ,naczczo ,o świcie...musze go podtuczyc.. :lol:

może w koncu dzis wymaz bedzie.....ide codziennie z taką nadzieją ze będzie wiadomo co mu podać...a tu .... :?

dosalam pełną kwote na kompleksowe badania krwi.... :D :D :D pieniązki te miały być przekazane na leczenie Lusi..ale Lusia trafiła do mojej wetki :aniolek: :1luvu: i ona nie chciała pieniążków poprosiła o przekazanie na jakiegos innego biedaka ..to dostał je ..Tycinek.

to wszystko dzięki Emilce :aniolek: z Suwałk..od której mam tymczasy :wink:
Emilko bardzo ci dziekuje jestes
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro gru 05, 2007 11:59

Dorcia... rozumiem, że szukasz dla Tyciego ZOVIRAX maść do oczu 3,0% (jest coś takiego).
Ja idę dziś do pracy na noc. Przejdę się w wolnej chwili na okulistykę i popytam, może uda mi się coś wyżebrać (jak będzie).
Pozdrawiam i trzymam mocno kciuki... :D

pigula

Od: Pon paź 15, 2007 22:30

Post » Śro gru 05, 2007 12:56

dzieki słonko ..ale już mam ,wetka dzwoniła ze u nie jest ,czy brać..brac... :D tez nie jest tania ..54 zł..ale jest i może pomoc więc jakby nie ma oczym mówić...

narazie dostaje Tobrex a po 10 min lub ciut dłuzej Corneregel...przemywam tez specjalnym płynem....

bawi się bez przerwy od rana :D eMilka śpi a on szaleje..dziwne ,może on wyciąga ze mnie siłe bo ja najchętniej wtuliłabym się w łóżeczko i poszła spać... :wink:

zrobiłam fotki biednych slipków...i ogonka..normalna szczota do mycia butelek :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro gru 05, 2007 12:56

dzieki słonko ..ale już mam ,wetka dzwoniła ze u nie jest ,czy brać..brac... :D tez nie jest tania ..54 zł..ale jest i może pomoc więc jakby nie ma oczym mówić...

narazie dostaje Tobrex a po 10 min lub ciut dłuzej Corneregel...przemywam tez specjalnym płynem....

bawi się bez przerwy od rana :D eMilka śpi a on szaleje..dziwne ,może on wyciąga ze mnie siłe bo ja najchętniej wtuliłabym się w łóżeczko i poszła spać... :wink:

zrobiłam fotki biednych ślipków...i ogonka..normalna szczota do mycia butelek :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro gru 05, 2007 13:02

Dorcia odbierz PW
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Śro gru 05, 2007 13:28

kochane cioteczki.

Bardzo mi pomagacie za co po stokroć wielkie dzięki ..................bo jesteście poprostu :aniolek: :1luvu: :aniolek:

ale z góry zastrzegam sobie ..NIEDZIELE SIĘ TYCINKIEM :twisted: żeby nie było pózniej że pół jest wasze.... :evil:

:D :1luvu:

a dobra wiadomośc że tż idzie dzis do banku podpisac nową umowe,nie wiem jeszcze czy n ta sama kwote przyznali ale przyznali....
Obrazek

dorcia44

Post » Śro gru 05, 2007 14:02

Dorciu,
jesteśmy z Wami, Tyci jeste cudowny,
Wyciumkaj go i wyszeptaj , że go kochamy.

candiria

Od: Wto gru 12, 2006 19:31

Post » Śro gru 05, 2007 14:13

dorcia44 pisze:kochane cioteczki.
/.../
ale z góry zastrzegam sobie ..NIE DZIELE SIĘ TYCINKIEM :twisted: żeby nie było pózniej że pół jest wasze.... :evil:
/../

O nie o nie o nie ... moze nie pol, ale co najmniej kawalek brzuszka
oraz ogonek sa moje !!! i w ogole ! zadne takie ...
zeby nie bylo pozniej, ze sobie nie zaznaczylam i nie zastrzeglam
mojej Tycinkowej dzialki :))

zo
z daleka wiec niegrozna .. w dodatku mam lysobrzuszkowa Misie

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Śro gru 05, 2007 15:07

DOrotko nie dziekuj mi , dziekuj cioteczkom ktore powplacaly i uzbierala sie taka kwota, ja tylko dałam pomysł na jakiego kociołka podarowac bo Tycinek jest mi bardzo bliski.
3maj sie Dorotko i wycałuj ode mnie tego kociego szkraba :P

bulefka

Od: Wto kwi 11, 2006 20:51

Post » Śro gru 05, 2007 15:50

masz racje bulefka ..DZIĘKUJE CIOTECZKOM i tobie bo to pewnie Ty im podpowiedziałaś Tycinka 8)

Zowisia nic z tego..mój ci on..w całości :twisted: :D
Obrazek

dorcia44

Post » Śro gru 05, 2007 20:02

Maśc już zapuszczona...mam wpuszczać co 5 godzin..i czekac na cud..

Niestety nadżerka na języczku się powiekszyła :cry: okropnie capi....

wyniku jeszcze nie ma....ale wymaz pojechał lub poleciał do Niemiec...całkiem przez pomyłke wysłali tam...koszty to już ich sprawa.tam sprawdzą nie 6 a 12 antybiotyków :wink: ..nie ma tego złego ...

jest nastepna propozycja...

jak sie już uporamy z oczkami i katarem ponownie wrócimy do Interferonu na dłuższą kuracje...

pamiętam że po pierwszych dwóch dawkach zmniejszyły mu się węzły chłonne...

strach pomysleć co ta moja Basia jeszcze wymyśli ..ale kocham ją za to ....walczy razem ze mna...szuka..dzwoni ,pyta...

i podziwia słodziaka :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro gru 05, 2007 20:59

mocne kciuki....naprawde mocne....za wetke takze...dobra i ciepla kochana z niej kobieta ze tak sie mocna angazuje i pomaga, taki lekarz to prawdziwy skarb...tak rzadko na takiego mozna trafic....
dorciu mysle o was i czesto zagladam...goraco przytulam i pozdrawiam......
ObrazekObrazek

dakoti

Od: Nie wrz 09, 2007 22:04

Post » Śro gru 05, 2007 23:46

Dorciu wyściskaj kopytko tam od nas dobrze?? :D Rozrabiak kominkowy jeden :wink: do Niemiec?? :? ech ważne żeby było wszystko ok :wink: Kciuki są ooo takie mocne! :D

Mirianka

Od: Czw paź 25, 2007 23:45

Post » Czw gru 06, 2007 10:11

dorcia44 pisze: ...dzięki słonko ..ale już mam ,wetka dzwoniła ze u nie jest ,czy brać... brać... :D też nie jest tania ..54 zł... ale jest i może pomoc więc jakby nie ma o czym mówić...

Dobrze, że twoja wetka ja wynalazła. Byłam na okulistyce, ale tego nie mają (owszem, dożylny heviran itp. to tak). Tę maść, pacjenci sobie sami kupować muszą...
Gdyby było coś potrzebne (a co podaje się również ludziom), daj znać. Może będę mogła pomóc... :)

PS. No, może z wyjątkiem Interferonu, Betaferonu itp. (bo, te leki są na ścisłym rozchodzie).

Pozdrawiam i ściskam mocno "czarną szczotkę do butelek.". :lol:

pigula

Od: Pon paź 15, 2007 22:30

Post » Czw gru 06, 2007 10:43

dzieki :D

Tak ,moja Basia bardzo się stara i przejmuje i szuka ,drąży ..to młody wet...ale z pasją do zawodu ,kocha to co robi,kocha futra ..no i to co nie wszyscy potrafia słucha ,nie jest tak że ja to wyrocznia a ty to...nie i to w niej cenie..
nie wiem czy wam pisałam jak Lusia (kteczka przywieziona przez bulefke z Suwałk na badania łapki...)miała ogromne problemy z robalami..szły każa stroną...nie jadła itp...a ja pytałam czy dała np. to..czy zrobiła to..a wteka mi opowiadała ...analizowałyśmy ....
nie fukneła ,nie...
Bardzo ją cenie.

ściskam tego padalca kiedy tylko moge..własnie rozbrykaniec tak skakał na parapecie że wywalił kubas syna z nie wypitym kakao :twisted:

oczywiscie prosto na łóżko drugiego padalca który nie dośc że nie wypił to i łózka nie posłał :twisted:

jak ja lubie jak Tyciak rozrabia..no poprostu chce się żyć... :oops: ..daje mi duzo radości..nawet to że w ciągu dwóch miesięcy przytył prawie 85 dkg. :D

z nosa fontanna..gile długie i gęste ...sapie jak lokomotywa....ale taki jest żywiołowy..taki radosny...

a tu szczota do butelek...

Obrazek

tu widać czko i gile :cry:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

a tu jak widac udało mi sie przytulić do najstarszej cioteczki ,która nie lubi innych oj nie..ale ja ją przez sen zaskoczyłem..jak mi dobrze :wink:

Obrazek
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]