AWARYJNY "Serce na Dłoni" po raz ostatni

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 04, 2007 21:12

Slonko_Łódź pisze:Ziemowit- podlinkuj aukcje boombeczek- po co szukać..... A tak wpłaty ruszyłyby już dzisiaj.... Na biedne koteczki, które były i będą :wink:

bo jak sam wypaplałeś obecnie nie są biedne....

Słonko - umarłam :lol: :lol:

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Wto gru 04, 2007 22:29

Bombka pierwsza przyda się :P
...a ta druga dla Zosi, jak będę oglądał się za takimi jak pierwsza :lol: :lol: :lol:

pixie65 pisze: Oj....nieładnie pixie, nieładnie... :oops:
wszystko w swoim czasie, aczkolwiek do twarzy Ci z rumieńcem czyli w sumie ładnie :wink:

Slonko_Łódź pisze: bo jak sam wypaplałeś obecnie nie są biedne....
od tej bidy u nas coś sierściuchom doopeczki popuchły
o proszę, jaki bidulek Perełkowaty:
Obrazek
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Wto gru 04, 2007 22:37

zosia&ziemowit pisze:
Slonko_Łódź pisze:Ziemowit- podlinkuj aukcje boombeczek- po co szukać..... A tak wpłaty ruszyłyby już dzisiaj.... Na biedne koteczki, które były i będą :wink:

bo jak sam wypaplałeś obecnie nie są biedne....

Słonko - umarłam :lol: :lol:

Kurczę.... Zosiu.... Musiałaś w takim momencie? :roll: :roll: :roll: :roll: Właśnie Ziemowitowi grunt pod aukcje szykuję... Mógłby napisać, że na biedną Zosię.... A tak to na Ciebie już nic nie zbierzemy..... ;) I jeden pierścień makro albo inna fotocela- odjazd ;)

Edit: O ja durna- Ziemowit- REANIMUJ!!!!!

Potem to wykorzystamy marketingowo- "Po drugiej stronie tęczy- biedna Zosia" "Kup Pan Boooombkę- na Zosię Reloaded" :lol: :wink: :wink: :wink:
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Wto gru 04, 2007 22:40

Skoro Zosi od Ziemowita nie trzeba wspomagać,bo ma się dobrze, to ja cichutko chciałam zauważyć, że moja Zosia wprawdzie dzisiaj ma się dobrze, ale przedwczoraj kichnęła, więc może jakaś malutka aukcja, pliiiis :mrgreen:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto gru 04, 2007 22:42

Slonko_Łódź pisze: Edit: O ja durna- Ziemowit- REANIMUJ!!!!!

Potem to wykorzystamy marketingowo- "Po drugiej stronie tęczy- biedna Zosia" "Kup Pan Boooombkę- na Zosię Reloaded" :lol: :wink: :wink: :wink:
uff... było ciężko
w desperacji podałem czopek podpowiekowo - Zosia jeszcze oddycha! :ok:

:mrgreen:
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Post » Śro gru 05, 2007 0:42

Femko ale Ziemowit ma cel.... Enigmatyczny i tajemniczy, niedookreślony i niedopowiedziany.... To kusi, nęci, wabi.... I łatwiej (wcale) się potem rozlicza.... A takie prozaiczne wydatki jak leczenie kotecków, badania, zabiegi- to trzeba samemu..... Poza tym na chore kotecki to się nie wystawia aukcji z boooombkami :wink: :lol: :lol: :lol:

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?

Slonko_Łódź

Post » Śro gru 05, 2007 0:47

Slonko_Łódź pisze:Femko ale Ziemowit ma cel.... Enigmatyczny i tajemniczy, niedookreślony i niedopowiedziany.... To kusi, nęci, wabi.... I łatwiej (wcale) się potem rozlicza.... A takie prozaiczne wydatki jak leczenie kotecków, badania, zabiegi- to trzeba samemu..... Poza tym na chore kotecki to się nie wystawia aukcji z boooombkami :wink: :lol: :lol: :lol:

a kto mówi o kotecku?????? sam sięz kataru wyleczy :D
ja kasy potrzebuję, bo pendriva zgubiłam :mrgreen:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Śro gru 05, 2007 1:02

Slonko_Łódź pisze: Ziemowit ma cel.... Enigmatyczny i tajemniczy, niedookreślony i niedopowiedziany....
a fcale że nie taki niedookreślony :P
Nikona D3 poproszę - już są w sklepach :lol: :lol: :lol:

ziemowit

Post » Śro gru 05, 2007 8:57

Femka pisze:a kto mówi o kotecku?????? sam sięz kataru wyleczy :D

Teraz się mówi wkładadełko :lol:
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Śro gru 05, 2007 11:51

No to Dzidziulec zrobił się kolejnym skątrollowanym wątkiem :roll: :lol: Obrazek

Matko Dyktaturko nie grzmisz? :lol: Obrazek

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Śro gru 05, 2007 13:45

O, Zosia
Obrazek

ziemowit

Post » Śro gru 05, 2007 13:59

ziemowit pisze:O, Zosia
Obrazek

Ot, bohater .... :lol: :lol:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Śro gru 05, 2007 20:37

Amika6 pisze:
ziemowit pisze:O, Zosia
Obrazek

Ot, bohater .... :lol: :lol:
eee...
bohaterowie krótko żyją i w dodatku mają posiniaczone życie 8)

jam pragmatyk :P

ziemowit

Post » Śro gru 05, 2007 21:24

Boo77 pisze:
Femka pisze:a kto mówi o kotecku?????? sam sięz kataru wyleczy :D

Teraz się mówi wkładadełko :lol:

A u nas się mówi ..... :oops: :oops: fiutek ..... albo patyk.... ale zdecyzdownie częściej fiutek... I tenże fiutek jest żadnym celem bo gigowy kosztuje 20zł- szkoda aukcji wystawiać bo prowizja dla naganiaczy aukcyjnych pochłonie cały dochód :lol: :lol: :lol: :lol:

zosia&ziemowit pisze:No to Dzidziulec zrobił się kolejnym skątrollowanym wątkiem

Zosiu a Ty z tym czopkiem pod powieką to musisz być taka spostrzegawcza? :wink: My tutaj demaskujemy mechanizmy rynkowe.... Taki "kejnsizm"uprawiamy... tylko w wersji populistycznej ;) i uważaj bo Ziemowit Ci kropelki zapoda.... A skoro czopek był podpowiekowo to kropelki powinny być..... niech pomyślę.... :twisted: :lol: :lol: :lol:

Slonko_Łódź

Post » Śro gru 05, 2007 23:23

Slonko_Łódź pisze: My tutaj demaskujemy mechanizmy rynkowe.... Taki "kejnsizm"uprawiamy... tylko w wersji populistycznej ;)
takie tam... prościutkie, krótkoterminowe gry strategiczne - trzeba znaleźć grupę podatną na manipulację, pojeździć po emocjach i wyciągnąć łapkę... na dłuższa metę to się dotąd nie sprawdzało ale kilka przykładowych firemek, które tak błysnęły - jest znanych

Slonko_Łódź pisze: i uważaj bo Ziemowit Ci kropelki zapoda.... A skoro czopek był podpowiekowo to kropelki powinny być..... niech pomyślę.... :twisted: :lol: :lol: :lol:
nie myśl - ja Ci powiem :P
kropelki wciera się we włosy :lol: :lol: :lol:

ziemowit

[poprzednia][następna]