A tak mówią, że bezrobocie spadło, że teraz można wybierać przebierać w ofertach
Gazeta w dłoń, portale internetowe w ruch i szukać, pisać będzie dobrze, przecież nie jesteś w grupie wiekowej 45+, czy też 50+

Moderator: Estraven

Aga86 pisze:Beatko, trzymaj się mocno.
A tak mówią, że bezrobocie spadło, że teraz można wybierać przebierać w ofertach![]()
![]()
![]()
Gazeta w dłoń, portale internetowe w ruch i szukać, pisać będzie dobrze, przecież nie jesteś w grupie wiekowej 45+, czy też 50+
kothka pisze:Aga86 pisze:Beatko, trzymaj się mocno.
A tak mówią, że bezrobocie spadło, że teraz można wybierać przebierać w ofertach![]()
![]()
![]()
No, niby nie jestem w tej grupieAle mam juz kilkanascie lat doświadczenia w szukaniu
Jeszcze nie udało mi się trafić na normalną firmę
![]()
Portale w ruch poszły od rana, parę ofert znalazłam, cv zaraz wyslę ... Moze coś z tego będzieA bezrobocie spadło i owszem, ale szukają mało wykwalifikowanej kadry do prac fizycznych głównie, a na to się nie piszę
albo wysoko wykwalifikowanej kadry, a na to jeszcze mam za mało doświadczenia
Aga86 pisze:
Czyli młoda kobieta z samodzielnym, najlepiej kilkunastoletnim dzieckiem i dużym doświadczeniem zawodowym to w dalszym ciągu najlepszy pracownik![]()
A do Warszawy się nie wybierasz?kothka pisze:W ramach odstresowania zaczełam sprzatanie![]()
Wyczyściłam wszystkie tapicerki w domu i 2 dywany

Kicorek pisze:A do Warszawy się nie wybierasz?kothka pisze:W ramach odstresowania zaczełam sprzatanie![]()
Wyczyściłam wszystkie tapicerki w domu i 2 dywany![]()
Kicorek pisze:Przyjdź, po drodze sprzątniesz trasę
Kicorek pisze:etam![]()
Jak się ma zajęcie, to się o tym nie pamięta![]()
A ja sprzątać nie luuuubię
kothka pisze:Kicorek pisze:etam![]()
Jak się ma zajęcie, to się o tym nie pamięta![]()
A ja sprzątać nie luuuubię
Co jak co, ale pamięć to ja mam dobrą![]()
Ja też nie znoszę... sprzątam jak juz muszę (chyba że muszę się czymś zająć, to wtedy czasem sprzątam, żeby sie zmęczyc).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Doris2 i 46 gości