a jeden z faflunów zaczął już chyba smrodzić albo to ja mam profilaktyczne zwidy od wczoraj tak jakby pracuję i wracam do domu po 12 godzinach nieobecności - i co mnie przywitało i wczoraj i dziś od samych drzwi? kocurzy fetor jeszcze nie tak aromatyczny jak u dorosłych jajcarzy, ale wcale nie mam ochoty się go doczekać, zresztą sam Mistrz Ceremonii uważa, że ciachamy jak najszybciej
jeden etatowy olewacz w domu stanowczo mi wystarczy
ha, ładnie się zaczął ten tymczas : najpierw ukradli i zdezelowali stanik (obaj lub jeden z nich - sprawca jak już mówiłam nieznany), teraz któremuś podrostkowi na samą zimę zachciewa się kocicy - Asiu, skąd są te koty i po kim to mają ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Krówek nie żyje Umarł w nocy. Szczegóły w wątku kociaków na Kociarni.
Jopop, zrobiłam wszystko co mogłam... Orchidka bierze ciałko maleństwa do Boliłapki na sekcję. Przynajmniej może się dowiemy co to było.
Warchlaczek też osłabiony - nie chce się bawić.
Też pojedzie dziś do weta.
Nie wiem, co jeszcze mogę zrobić