Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
karee pisze:Dzis po schronisku... bylam 15 minut po Was... zrobilam Iwonce2 jenoosobowy najazd, aby pofotografowac rozkosznego Tygryska i oczywiscie wypic herbatke
oto plon mej wizyty:
Tiger![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- to ja
![]()
Chcialam tez uchwycic harce Wampirka, ale u Iwonki2 jest bardzo ciemnoniemniej wrzucam moje wypociny na ktorych costam widac
![]()
![]()
![]()
A Bunia jak to Buniaw poniedzialek jedziemy na kontrole. znow sie zbiera plyn pod skora i trzeba go bedzie sciagnac
Na deser spiaca Lulu na stole do zdobienia masek weneckich
Mała1 pisze:karee pisze:Dzis po schronisku... bylam 15 minut po Was... zrobilam Iwonce2 jenoosobowy najazd, aby pofotografowac rozkosznego Tygryska i oczywiscie wypic herbatke
oto plon mej wizyty:
Tiger![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- to ja
![]()
Chcialam tez uchwycic harce Wampirka, ale u Iwonki2 jest bardzo ciemnoniemniej wrzucam moje wypociny na ktorych costam widac
![]()
![]()
![]()
A Bunia jak to Buniaw poniedzialek jedziemy na kontrole. znow sie zbiera plyn pod skora i trzeba go bedzie sciagnac
Na deser spiaca Lulu na stole do zdobienia masek weneckich
Tajgerku malutki-cudny-dzięki za fotki
szuka domku
A Wampirek w zabawie jest naprawde niemozliwy-widziałam na własne oczy-tak jakby miał 10 miesiecy, nie lat![]()
Bunia![]()
No i Najwazniejszy na Swiecie Rezydent
karee pisze:Niestety Tygrysek ma cos z jelitami i musi dalej brac leki
Użytkownicy przeglądający ten dział: bartoo, Blue, Google [Bot], Hana i 55 gości