Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mokkunia pisze:Szarlotka jest groooooooooooba:D:D:D Ale się zmieniła
mokkunia pisze:Szarlotka jest groooooooooooba:D:D:D Ale się zmieniła
Matahari pisze:mokkunia... lubisz demolki???![]()
dementuję to co napisała mokkunia... Szarlotka nie jest grooooba... jest normalna... NORMALNA!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
:
mirka_t pisze:Zdjęcia przekłamują, bo nie widziałam u Matahari żadnego grubego kota. Kilka to nawet wypada jeszcze podtuczyć, bo psuja średnią. Borys będzie kotem o miłej dla oka posturze a właściwie już taki jest. Misiowaty i niesamowicie przylepny. Kotek w sam raz do pieszczenia.
Sydney pisze:Borys i Bemol
Matahari pisze:mirka_t pisze:Zdjęcia przekłamują, bo nie widziałam u Matahari żadnego grubego kota. Kilka to nawet wypada jeszcze podtuczyć, bo psuja średnią. Borys będzie kotem o miłej dla oka posturze a właściwie już taki jest. Misiowaty i niesamowicie przylepny. Kotek w sam raz do pieszczenia.
proszę bardzo... oto opinia osoby niezależnej...
mokkunia pisze:Matahari pisze:mokkunia... lubisz demolki???![]()
dementuję to co napisała mokkunia... Szarlotka nie jest grooooba... jest normalna... NORMALNA!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
:
A ja stanowczo się nie zgadzam! Pamiętam Szarlotę szkieletorka, same kosteczki.
Teraz jest grooba. I tyle :p
Matahari pisze:Bunia miała oczyszczone ząbki i jest dla niej domek... ostatecznie bedzie wiadomo po wizycie przedadopcyjnej w piątek...
mokkunia pisze:Matahari pisze:mirka_t pisze:Zdjęcia przekłamują, bo nie widziałam u Matahari żadnego grubego kota. Kilka to nawet wypada jeszcze podtuczyć, bo psuja średnią. Borys będzie kotem o miłej dla oka posturze a właściwie już taki jest. Misiowaty i niesamowicie przylepny. Kotek w sam raz do pieszczenia.
proszę bardzo... oto opinia osoby niezależnej...
Przekupionej pewnie jakimiś smakołykamy made by Mataharii
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Tundra i 76 gości