Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ajlon pisze:Karolka pisze:Purina Cat Chow to tak samo marna karma jak Whiskas i Kitekat. Z Puriny najbardziej wartościowa jest Pro Plan.
No to ja już nic nie rozumiem,... Narzekacie strasznie na whiskasa i KK. Karmicie Puriną a tu słysze ze tez jest do bani... Wczesniej ktoś pisał że RC też nie jest taki świetny...
Ajlon pisze:No to ja już nic nie rozumiem,... Narzekacie strasznie na whiskasa i KK. Karmicie Puriną a tu słysze ze tez jest do bani... Wczesniej ktoś pisał że RC też nie jest taki świetny...
Usagi_pl pisze:A więc nie przejmuj się, sporo osób tutaj też jest zagubionych. Zwłaszcza po takich wpadkach, jak ostatnia Animondy.
Ajlon pisze:Tyle ze tej nie moge dostać... Najchetniej kupowałabym Acane ale też jej nie moge znaleźć...
Jaką wpadkę miała Animonda? Kurcze, mam trochę ich puszek i czekają one na malucha.
meggi 2 pisze:Piszesz ze wybrór karmy nalezy do mnie tak zgadzam się, ale jak piszesz Ty karmisz jednego swojego kota, to inne są koszty, a nie jak sie karmi 20 kotów, tak ze na wołowine nie moge sobie pozwolic.
meggi 2 pisze:Moze ktos uzywał takiej karmy ARION, chciąlam ja kupic dla bezdomnych czy to badziewie cz cos lepszego, bo proponowana cena 15 kg.- 80 zł cos tak tanio? Czytałam ze Jana kupowałą dla kotów na Kole, ciekawe czy chetnie ja jedzą koty?
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot], puszatek, Szymkowa i 132 gości