Bułkownik i Trun(i)a - wiosna idzie, koty szaleją.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob lis 24, 2007 22:05

Ciesze się że Lalenka ma nowe ząbki :D
Mam nadzieję ze dziąsełka zdrowe,nasz filipek przy zmianie ząbków dostał zapalenia dziąsełek,jest juz po leczeniu ale bardzo cierpiał .
Demi piekny ale widzę że nie nakolankowy,zupełnie jak nasz Łatek :roll:
A Baba myslę że z czasem sie oswoi i że dołaczy do klanu miziastych Obrazek
Pozdrawiamy serdecznie

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Sob lis 24, 2007 23:06

Kociamko, Lala ma piękne, różowe dziąsła a zębiska jak żyletki 8) Jakby coś (odpukać) się działo to mamy porządnego veta za płotem, więc nam żadne zarazy nie straszne ;) Niedługo pasiaste dupsko zostanie pokłute od wścieklizny ale plus jest ten, że Lala nie boi się veta wcale a wcale. Demon histeryk odstawia za to takie paragrafy jak widzi veta, że nie wiadomo czy śmiać się czy płakać :roll: Ale on już dostał swoją "porcję szczęścia" na jakiś czas :P Teraz z kolei psie tyłki zostaną skłute...Cud, ze jeszcze nie pogubiłam książeczek zwierzaków (ja trzymam kocie a siostra psie) :lol:

Fotka Lali (wygląda jakby myślała :P):
Obrazek
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto lis 27, 2007 10:24

Witamy ;-)

Nie wyobrażacie sobie nawet jak ja czasem tym moim grubasom zazdroszczę...Zimno, mokro, śnieg a one na kanapie cały dzień sie gniotą :lol:
O, na przykład tak:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A tu Demi i mysz, którą teoretycznie powinien mordować...
Obrazek

Byw.myszy...coś mi w ścianie skrobie :roll: Jeśli którejś, pięknej nocy spadnie mi na głowę mysz...to wystąpię w roli kota! :twisted: Bo z moich drani tylko Baba broni kociego honoru i zostawia trupki w stodole :roll:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Wto lis 27, 2007 22:48

AniHili pisze:Witamy ;-)

Nie wyobrażacie sobie nawet jak ja czasem tym moim grubasom zazdroszczę...Zimno, mokro, śnieg a one na kanapie cały dzień sie gniotą :lol:
O, na przykład tak:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A tu Demi i mysz, którą teoretycznie powinien mordować...
Obrazek

Byw.myszy...coś mi w ścianie skrobie :roll: Jeśli którejś, pięknej nocy spadnie mi na głowę mysz...to wystąpię w roli kota! :twisted: Bo z moich drani tylko Baba broni kociego honoru i zostawia trupki w stodole :roll:

Obrazek
Ale cudowności te Twoje Kociambry :D
Mniamusne słodkości
Pozdrawiamy i miziamy mocno

Kociama

Post » Wto lis 27, 2007 22:57

jakie pięknoty!! bardzo urodziwe!
ja tez zazdroszczę kociambrom tego wylegiwania się na kanapach cały dzień :-)

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Nie gru 02, 2007 20:03

Ewung, urodziwe i bardzo wredne :lol: Demon podle "skraca" drogę do drzwi skacząc między talerzami. Poza tym odbija "błotne łapki" ilekroć wejdzie z podwórka - a ich wytarcie/umycie graniczy z cudem 8)
A Kić Samo Zło (Lala) wpadła mi ostatnio do...talerza z zupą :? Siedziała sobie na ramieniu, ja opierałam się plecami o kanapę i nagle..łup - kicia siedzi w talerzu z resztkami zupy kalafiorowej. Zawsze "sprawdza" cóż tam pani je dobrego ale tym razem pałę przegięła :evil: Musiałam wylać takie dobro..ehhh...A kotce...umyłam łapy! Ooo, to dopiero była kara :lol: Takich ryków dawno nie słyszałam..a takich sznytów dawno nie miałam :roll:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Nie gru 02, 2007 23:03

AniHili pisze:Ewung, urodziwe i bardzo wredne :lol: Demon podle "skraca" drogę do drzwi skacząc między talerzami. Poza tym odbija "błotne łapki" ilekroć wejdzie z podwórka - a ich wytarcie/umycie graniczy z cudem 8)
A Kić Samo Zło (Lala) wpadła mi ostatnio do...talerza z zupą :? Siedziała sobie na ramieniu, ja opierałam się plecami o kanapę i nagle..łup - kicia siedzi w talerzu z resztkami zupy kalafiorowej. Zawsze "sprawdza" cóż tam pani je dobrego ale tym razem pałę przegięła :evil: Musiałam wylać takie dobro..ehhh...A kotce...umyłam łapy! Ooo, to dopiero była kara :lol: Takich ryków dawno nie słyszałam..a takich sznytów dawno nie miałam :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
AniHili wybacz ze sie smieje ale tak fajnie opisałas że jakos mnie tak na hihy wzieło :oops:
A tymi sznytami sie nie martw,ja wygladam jak Bruce Lee na wejsciu smoka :lol: P.Doktor z aku robi coraz wieksze oczy na mój widok :lol:
Pozdrawiam serdecznie

Kociama

Post » Nie gru 02, 2007 23:17

No i dobrze, że się śmiejesz ;) Trochę uśmiechu nie zaszkodzi. Sznytami to ja sie nie martwię bo blizny bardzo szybko u mnie znikają, bardziej mnie ta zupa wkurza - kiedyś ktoś mi opowiadał o kocie, który spadł z lodówki na której spał prosto w talerz barszczu, a potem pobiegał po jasnych dywanach :roll: Od czasu skoku Lali cieszy mnie więc fakt, że nie mam jasnych dywanów :lol:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Nie gru 02, 2007 23:22

AniHili pisze:No i dobrze, że się śmiejesz ;) Trochę uśmiechu nie zaszkodzi. Sznytami to ja sie nie martwię bo blizny bardzo szybko u mnie znikają, bardziej mnie ta zupa wkurza - kiedyś ktoś mi opowiadał o kocie, który spadł z lodówki na której spał prosto w talerz barszczu, a potem pobiegał po jasnych dywanach :roll: Od czasu skoku Lali cieszy mnie więc fakt, że nie mam jasnych dywanów :lol:

:lol: :lol: :lol:

Kociama

Post » Pon gru 03, 2007 13:00

Mała fanka techniki ;)

Obrazek
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Pon gru 03, 2007 13:15

AniHili pisze:Mała fanka techniki ;)

Obrazek

Oj! Jaki ona ma DORODNY podbródek :lol:

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Pon gru 03, 2007 13:21

Chodzi o to takie pod krawatem? To kostka wystaje, jak u kurczaka :lol:
No, chyba, że chodzi bezpośrednio o pyszczek - ona ma króciutki pysio i zadarty nosek :wink:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Pon gru 03, 2007 14:02

U naszych puciafonów to się nazywa WOLE :lol: Taki, hm....otłuszczony karczek i podwójny podbródek :lol:

AniHili - śliczna kota :love:

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Pon gru 03, 2007 19:07

ale łobuziaki z Twoich kociszonów :-)

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Wto gru 04, 2007 18:20

Łobuziaki, to prawda :)

Obrazek
Obrazek

Nie wiecie może, czy słynny Feliway jest w stanie pomóc kotu-maksymalnemu tchórzowi w Sylwestra? U nas to święto odbywa się z wyjątkowym hukiem, a Demon jest prawdziwym histerykiem. Gdzieś na ulicy (daleko - ok 300 metrów) pracuje auto, a kot zaczyna biegać po domu z wytrzeszczonymi oczami :? O odkurzaczu czy maszynce do mięsa lepiej nie wspominajmy. Więc ja się boję, ze w sylwka to on z dzikiego strachu ataku serca co najmniej dostanie :( Mała nie boi się za to niczego i ma paskudny zwyczaj wskakiwania znienacka na Demiego - a to go stresuje jeszcze bardziej :evil:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

[poprzednia][następna]