....i Kropciowa łapeczka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:No tak, może Lafinka to zuch, ale ja się objadłam żółtego sera, i czuję, że już nic dziś nie zjem...![]()
A żółty ser-kocham, co najmniej, jak banany!I uważam, że do wszystkiego można dodawać to żółte coś!
No ,tutaj Cie popieramTez uwielbiam zolty ser
mniam mniam
![]()
![]()
A mój mąż, to się nawet śmieje, że jakby kilogram kupić, to i tak bym zjadła...![]()
I tak jest! Kupimy do kanapek, ale ja sobie tak podjadam, że generalnie na kolacje już trzeba coś innego wymyślać..
jak by zabrakło ,to smiało wal do mnieU nas sera pod dostatkiem
Poważnie?!Dobrze wiedzieć, bo u nas raczej deficyt...Jak już jjest-szybko się czemuś dematerializuje
Bo tak sie złozyło ,ze robiłam zakupy z wkulu sklepach i w kazdym kupiłam ser,Jak otworze lodowke to wszedzie ser
![]()
![]()
O jak fajnie! wszędzie ser!![]()
![]()
Proszę wszystkiego nie zjeść!
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:No tak, może Lafinka to zuch, ale ja się objadłam żółtego sera, i czuję, że już nic dziś nie zjem...![]()
A żółty ser-kocham, co najmniej, jak banany!I uważam, że do wszystkiego można dodawać to żółte coś!
No ,tutaj Cie popieramTez uwielbiam zolty ser
mniam mniam
![]()
![]()
A mój mąż, to się nawet śmieje, że jakby kilogram kupić, to i tak bym zjadła...![]()
I tak jest! Kupimy do kanapek, ale ja sobie tak podjadam, że generalnie na kolacje już trzeba coś innego wymyślać..
jak by zabrakło ,to smiało wal do mnieU nas sera pod dostatkiem
Poważnie?!Dobrze wiedzieć, bo u nas raczej deficyt...Jak już jjest-szybko się czemuś dematerializuje
Bo tak sie złozyło ,ze robiłam zakupy z wkulu sklepach i w kazdym kupiłam ser,Jak otworze lodowke to wszedzie ser
![]()
![]()
O jak fajnie! wszędzie ser!![]()
![]()
Proszę wszystkiego nie zjeść!
to kiedy po ser wpadniesz?![]()
![]()
![]()
kalair pisze:Kasia_1991 pisze:kalair pisze:bubor pisze:Tak sobie pomyślałem Kalair że fajnie mam z tą Dolores bo to i do pręgusków można sie zapisać a i z powodu delikatnych złotawych wstawek oraz Kropciowych koneksji może jej szylkretki nie pogonią ?
Ale skąd! Nie pogonią, nie pogoniąDzieci mają względy, a to dziecię jeszcze, nie?
![]()
A do pregusków, to od razu taka zmoczoną musiałeś dawać?Biedną zawstydziłeś na pewno!
<foch>
Dlaczego FOCH!?Przecież dbam o dobro Dorci!
Kociama pisze:![]()
Witamy się ze Słodkosciami![]()
Ale u nas sie mocny wiatr zerwał
Kasia_1991 pisze:kalair pisze:Kasia_1991 pisze:kalair pisze:bubor pisze:Tak sobie pomyślałem Kalair że fajnie mam z tą Dolores bo to i do pręgusków można sie zapisać a i z powodu delikatnych złotawych wstawek oraz Kropciowych koneksji może jej szylkretki nie pogonią ?
Ale skąd! Nie pogonią, nie pogoniąDzieci mają względy, a to dziecię jeszcze, nie?
![]()
A do pregusków, to od razu taka zmoczoną musiałeś dawać?Biedną zawstydziłeś na pewno!
<foch>
Dlaczego FOCH!?Przecież dbam o dobro Dorci!
Hyhy
gattara pisze:Dzień dobry
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Silverblue i 26 gości