ALICJA, MAKSIU, ZUZIA - toczy się życie:):):):):):):):):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 02, 2007 0:20

zuzia96 pisze:
Femka pisze:na dwóch fotkach Alicja obejmuje łapką Twoją nogę. Bardzo mnie to rozczula.

Maksiu przecudny leniuszek.

A obydwa futerka do zacałowania :D

Może te zdjęcia z Alusią na moich kolanach nie są najlepszej jakości, ale sama je robiłam - wiadomo, z jakiej pozycji. W łóżku, kiedy Alusia łapką obejmuje mnie za szyję to byłyby cudo zdjęcia, gdyby miał kto zrobić. :twisted: Sama próbowałam, ale nie wychodzą dobrze, za krótką mam chyba rękę :lol:

a Maksiu by nie mógł? :twisted:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie gru 02, 2007 13:30

Femko, Maksio niekumaty w fotografii cyfrowejObrazek
Witam w niedzielne południe.... :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Nie gru 02, 2007 13:35

Witaj Zuziu !!!
Też mam niejednokrotnie ten problem , przydał by sie ktoś do robienia nam fotek :wink:
Głaski dla ślicznych Alusi i Maksia !!! :D :D :D

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie gru 02, 2007 15:15

u mnie ten sam problem
niby jesteśmy w piątkę
a foty tylko ja trzaskam :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Nie gru 02, 2007 17:40

Taki widać nasz los, że kociaste nic a nic nie chcą z nami współpracować :twisted:
Maksio kumaty tylko w lataniu po mieszkaniu z kawałkiem wołowinki skradzionej z alusiowej miseczki. No i żeby chociaż to zjadł, to nie. W różnych miejscach walają się kawałki, które niejednokrotnie rozdeptuję. Jak kiedyś złamię nogę we własnym domu, to będzie wiadomo przez kogo. :twisted:
Muszę Wam jeszcze powiedzieć w tajemnicy dwupak śpi w najlepsze, to nie podsłuchuje, że przygotowałam moim ponoć niedobrym kociastym mikołajki. Maksio dostanie biedronkę z narkotykiem w postaci kocimiętki, taką co to ucieka przed kotem - do hulanek po chałupie zamiast wołowinki. A Alusia dostanie mięciutki, puchaty kocyk, żeby jej było cieplutko w doopeczkę - bo ona wiecznie śpi. Wszystko to zostało zakupione na naszym bazarku i aktualnie czekam na przesyłki. :roll: No i mam nadzieję, że dojdą przed Św.Mikołajem Obrazek

A co Wy przygotowaliście swoim footerkom??????????????? :lol:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie gru 02, 2007 20:43

Dziś przyniosłem do domu takie fajne wiklinowe legowisko dla pannic ( ze wskazaniem na panne Kropcie która notorycznie wyleguje sie na moich spodniach ) ale puki co nie wzbudziło większego zainteresowania :roll: .
Jak sie sprawdzi przyniosę jeszcze jedno dla Dolores :D .

bubor

Post » Nie gru 02, 2007 20:57

a ja nie pomyślałam, że tuż zaraz Mikołajki. Nawet jeszcze nie mam pomysłu. :oops:
Ale teraz biorę się zawymyślanie :D Tymczasom też coś wymyślę :D
Żeby tylko były w komplecie :(
Obrazek

Femka

Post » Nie gru 02, 2007 20:59

bubor pisze:Dziś przyniosłem do domu takie fajne wiklinowe legowisko dla pannic ( ze wskazaniem na panne Kropcie która notorycznie wyleguje sie na moich spodniach ) ale puki co nie wzbudziło większego zainteresowania :roll: .

Przetestuj najpierw jedno legowisko, bo wiesz jak to z kociastymi jest. Nie spodoba się damie i co......będziesz miał 2 legowiska do odniesienia do sklepu.
A poza tym Bubor, chciałam pogratulować! Nawet się nie oglądnąłeś, a już masz w domu dorastającą pannęObrazek
Czytałam, czytałam co wyprawia :lol:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie gru 02, 2007 21:06

zuzia96 pisze:
bubor pisze:Dziś przyniosłem do domu takie fajne wiklinowe legowisko dla pannic ( ze wskazaniem na panne Kropcie która notorycznie wyleguje sie na moich spodniach ) ale puki co nie wzbudziło większego zainteresowania :roll: .

Przetestuj najpierw jedno legowisko, bo wiesz jak to z kociastymi jest. Nie spodoba się damie i co......będziesz miał 2 legowiska do odniesienia do sklepu.
A poza tym Bubor, chciałam pogratulować! Nawet się nie oglądnąłeś, a już masz w domu dorastającą pannęObrazek

Wiesz Zuziu , napewno bym ich nie odnosił do sklepu , wystawił bym je na bazarku by pomóc jakiejś kociej biedzie :D , a u nas atrakcji faktycznie nie brakuje :roll: :wink:

bubor

Post » Nie gru 02, 2007 21:49

bubor pisze:
zuzia96 pisze:

Wiesz Zuziu , napewno bym ich nie odnosił do sklepu , wystawił bym je na bazarku by pomóc jakiejś kociej biedzie :D , a u nas atrakcji faktycznie nie brakuje :roll: :wink:

Masz rację. Ja kiedyś odnosiłam do sklepu takie super legowisko, które bardzo podobało się mnie, a zupełnie inne zdanie miała na ten temat
moja Zuzia i odsuwała je, żeby położyć się na swoim ulubionym miejscu. Ale to było dawno i nie miałam wtedy jeszcze pojęcia o istnieniu forum i bazarków. Teraz zrobiłabym dokładnie tak jak Ty. :lol: :lol:
A czy to są te prezenty dla dziewczyn na Mikołaja???????? Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie gru 02, 2007 22:13

Można by było tak powiedzieć Zuziu , jeśli tylko któraś z pannic zalęgnie prezent zaraz zrobie jej fotkę . :D

bubor

Post » Nie gru 02, 2007 22:21

bubor pisze:Można by było tak powiedzieć Zuziu , jeśli tylko któraś z pannic zalęgnie prezent zaraz zrobie jej fotkę . :D

Właśnie miałam Cię prosić o zdjątka. No to czekam.
A swoją drogą, jak Ty to robisz, że zdjęcia wychodzą Ci w normalnym formacie (właśnie wróciłam z Twojego wątku), a mnie zawsze takie małe, które trzeba powiększać.
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie gru 02, 2007 22:28

zuzia96 pisze:
bubor pisze:Można by było tak powiedzieć Zuziu , jeśli tylko któraś z pannic zalęgnie prezent zaraz zrobie jej fotkę . :D

A swoją drogą, jak Ty to robisz, że zdjęcia wychodzą Ci w normalnym formacie (właśnie wróciłam z Twojego wątku), a mnie zawsze takie małe, które trzeba powiększać.

Niewiem jak Ty ale ja umieszczam zdjęcia w Fotosiku . Pod koniec wgrywania jest pytanie jaki ustawić rozmiar zdjęcia i kilka opcji do wyboru , ja zazwyczaj wybieram "600 " a puźniej pobieram kod " pełny rozmiar na forum " i już . :D

bubor

Post » Nie gru 02, 2007 22:46

bubor pisze:
zuzia96 pisze:

Niewiem jak Ty ale ja umieszczam zdjęcia w Fotosiku . Pod koniec wgrywania jest pytanie jaki ustawić rozmiar zdjęcia i kilka opcji do wyboru , ja zazwyczaj wybieram "600 " a puźniej pobieram kod " pełny rozmiar na forum " i już . :D

A to gdzie jest???? Bo ja też robię dokładnie tak samo, tylko tej ostatniej opcji nie wykonuję, bo jakoś jej nie zauważyłam :lol:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie gru 02, 2007 22:50

zuzia96 pisze:
bubor pisze:
zuzia96 pisze:

A to gdzie jest???? Bo ja też robię dokładnie tak samo, tylko tej ostatniej opcji nie wykonuję, bo jakoś jej nie zauważyłam :lol:

Gdy widzisz już swoje wstawione zdjęcie i obok niego zielony napis "dodaj kolejne zdjęcie " to poniżej jest lista kodów a wśród "Kodów na forum dyskusyjne " jest i ten :wink:

bubor

[poprzednia][następna]