Pełna nazwa jest potwornie długa, więc może dlatego. Mnie też nie mieści się w wielu formularzach. Spokojnie można skrócić na Fundacja Viva! Co do SWIFT to dowiadywałam się telefonicznie, powtarzałam dwa razy, ale może coś pokręciłam. Poza tym ostatnio BISE połączył się z DNB Nord (czy jakoś tak), może były jakieś zmiany. Jutro jeszcze raz zadzwonię na infolinię.
. . _________________
Koty w potrzebie proszą o pomoc Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie www.koty.sos.pl
Już mam - zmienił się po połączeniu banków. Aktualny to: MHBFPLPW ( http://www.dnbnord.pl/pl/kontakt-/nasz-adres/ )
Kombinacje ze SWIFT-em oznaczają jakiś przelewik dla korabiewickich Futerek Wielkie dzięki Sanno, jesteś kochana
. . _________________
Koty w potrzebie proszą o pomoc Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie www.koty.sos.pl
Bajko, dziękuję ! poooszłoo - w nazwie nie może być wykrzyknika i myślnika..
Bajko, powoli zbliżają się Swięta, trzeba pomyśleć o naszych korabiewickich Futrach, co by nam nie wygarneły w wigilijny wieczór A tak w ogóle, to co u Nich słychać? Taka cisza u naszych Kotuchów..
Dżampa..Marusia..Domino..Domisia..Dziecko..Scarlet.. .. wszystkie za Tęczowym Mostem
Jaka cisza Dobre wieści przeniosły się do drugiego wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2595524 Ostatnio Tolek i Rudy przeprowadzili się do nowych domków Chaberka u Matahari czuje się świetnie. A Marusia u Poddasza przestała uskuteczniać łapoczyny Tylko Zębul u Norki nadal nie może dogadać się z rezydentem. Ale tu też będzie dobrze, kwestia czasu
. . _________________
Wróciliśmy. Padamy z nóg.Udało się wziąć 5 małych i cztery dużych koty.
Więcej info jutro.Przeprowadzka odbyła się częściowo.Nie udało się zlapać wszystkie koty. Opiekunka ma ich przeprowadzić powoli
Aktualnie w schronisku zostało 14 kotów. Sześć przeprowadziłyśmy do nowego baraku - Kleksika, Pieszczochę, Przylepka, Szarutka, Zośkę i Tinę. Oto fotki baraku przygotowanego do przeprowadzki i kotów poznających nowe lokum. Niestety brakuje mi zdjęć Tiny, widocznie ukryła się gdzieś w świeżutkich w poduchach
. . _________________
aż łza w oku się mi zakręciła- jakie piękne, przytulne mieszkanko maja teraz futerka , kolorowo, mięciutko, i te cudowne budki wiklinowe, które dają kotkowi poczucie intymności- taki własny pokoik:D
kotki z pewnością zadowolone, dziewczyny, praca naprawdę cieżka, efekt po prostu wspaniały
Piękne budki wiklinowe zasponsorowała Be i Gocha17. Również Be opłaciła linoleum,który na podłodze i na ścianach.Andorka przyslala piękne poduchy.Od innych dostaliśmy kołdry,koce,poduszki.
Wszystkim pięknie dziękujemy Jesteście kochani Bez Was wszystkich nigdy byś my tego niedokonali
Proszę, pomóżcie znaleźć dom stały lub tymczasowy dla Cyklopki - kici zabranej z Korabiewic. Mamy czas do świąt. Koteczka jest w lecznicy ale jest już na tyle zdrowa by wyruszyć do nowego domku... pomózcie w poszukiwaniach domu. Choćby tymczasowego...
Jeśli nie możecie wesprzeć nas domkiem tymczasoweym - może możecie wybrać się do TESCO na Górczewskiej w najbliższy weekend? Pomóżcie Oldze, Hani i Norce kwestować na rzecz bezdomnych zwierzaków... każda para rąk się przyda. Nawet na jedną godzinkę...