MZieml pisze:A może są jakieś nowe zdjęcia kociaków?
Trzymam kciuki za domki
dorcia44 pisze:piękne są![]()
aż dziw że tu nie ma kolejki..![]()
do mnie zadzwoniła pani o rudo białą dziewczynke....ale nie znam osoby i nie wiem czy dobry domek...
irma_g pisze:Kasia1 zapomniała dodac, że dom znalazła biała tri i że ten dom to Kasia1 namawiała , namawiała, namawiała aż namówiła
a terz to Kasia go, tzn ten dom, będzie nadzorowa
kasia1 pisze:irma_g pisze:Kasia1 zapomniała dodac, że dom znalazła biała tri i że ten dom to Kasia1 namawiała , namawiała, namawiała aż namówiła
Nadzoruje nadzoruje. Na piatek wieczór sytuacja miała się dobrze. Co prawda po przyjściu do domku kot wlazł pod szafkę i trzeba było go wyciągnąć, ale cała reszta przebiegła sprawnie. Podobno jest super grzeczna.
Zaproszenie na odwiedzenie kotka też dostałam.
irma_g pisze:kasia1 pisze:irma_g pisze:Kasia1 zapomniała dodac, że dom znalazła biała tri i że ten dom to Kasia1 namawiała , namawiała, namawiała aż namówiła
Nadzoruje nadzoruje. Na piatek wieczór sytuacja miała się dobrze. Co prawda po przyjściu do domku kot wlazł pod szafkę i trzeba było go wyciągnąć, ale cała reszta przebiegła sprawnie. Podobno jest super grzeczna.
Zaproszenie na odwiedzenie kotka też dostałam.
no i dobrze
pamiętaj Kasiu, że Ty nadzorujesz dom a ja Ciebie
a ja to taka bardzej namolna w kocich sprawach jestem
a i dom przepytam czy dobrze nadzorowany
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 105 gości