Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Oberhexe pisze:8O
Tej pani chyba fakt bycia w telewizji w główce przewrócił i duby smolone plecieNiektórym chyba kamera myślenie kompletnie wyłącza (a może to obecność "gwiazdy" tak na nią podziałała?)
salma75 pisze:Kilka pięknych fotek z wystawy pstrykniętych przez faceta z artystyczną duszą (prawie szwagra mego):
http://www.dobosch.com/blog/
d_anek pisze:Oberhexe pisze:8O
Tej pani chyba fakt bycia w telewizji w główce przewrócił i duby smolone plecieNiektórym chyba kamera myślenie kompletnie wyłącza (a może to obecność "gwiazdy" tak na nią podziałała?)
Sądząc po informacjach zawartych na stronie internetowej hodowli SIB kamera nic z tym nie ma wspólnego![]()
kesja pisze:Wystawa dla mnie w zupełnie nowym charakterze....uff praca stewarda ciężka jest niezmiernie - mam chrypke i zmęczone stropy - No i tylko widziałam znajomych a pogadac naprawde nie było kiedy...
ale to jedyny minus bo super mi się ta rola podobała i na pewno nie jest to moje ostatnie wystapienie w tejże
ubawiłam się setnie w sobote stewardując u sędziego Henry'ego Hornell'a
a w niedziele doświadczyłam rzeczowości i profesjonalizmu Nurit Pahl :0 Oceniali koty tylko z II i IV kategorii więc w koncu nauczyłam sie odrózniać MCO od NFO porzadnie
Poza tym zaplecze gastronimiczne bardzo fajne, stoiska zaopatrzone, przestronna sala, tablice z numerami widoczne, toalety czyste - brawo!!
Ćma pisze:kesja pisze:Wystawa dla mnie w zupełnie nowym charakterze....uff praca stewarda ciężka jest niezmiernie - mam chrypke i zmęczone stropy - No i tylko widziałam znajomych a pogadac naprawde nie było kiedy...
ale to jedyny minus bo super mi się ta rola podobała i na pewno nie jest to moje ostatnie wystapienie w tejże
a w niedziele doświadczyłam rzeczowości i profesjonalizmu Nurit Pahl :0 Oceniali koty tylko z II i IV kategorii więc w koncu nauczyłam sie odrózniać MCO od NFO porzadnie
Poza tym zaplecze gastronimiczne bardzo fajne, stoiska zaopatrzone, przestronna sala, tablice z numerami widoczne, toalety czyste - brawo!!
Achhhhh, to byłaś Ty?No nareszcie jakaś twarz mi się dopasowała do forumowego imienia.
![]()
Ja stewardowałam u Hornell'a w niedzielę.![]()
kasssia14 pisze:Ćma pisze:kesja pisze:Wystawa dla mnie w zupełnie nowym charakterze....uff praca stewarda ciężka jest niezmiernie - mam chrypke i zmęczone stropy - No i tylko widziałam znajomych a pogadac naprawde nie było kiedy...
Achhhhh, to byłaś Ty?No nareszcie jakaś twarz mi się dopasowała do forumowego imienia.
![]()
Hihihi... mam Twoj fotke... pozdrowionka
Ćma pisze:kasssia14 pisze:Ćma pisze:kesja pisze:Wystawa dla mnie w zupełnie nowym charakterze....uff praca stewarda ciężka jest niezmiernie - mam chrypke i zmęczone stropy - No i tylko widziałam znajomych a pogadac naprawde nie było kiedy...
![]()
Hihihi... mam Twoj fotke... pozdrowionka
Chyba niestety wiem jaką..., bue.![]()
![]()
Pozdrowienia również.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości