Tycinek Faflun czy ktos go chce?KTOŚ POKOCHAŁ TYCIAKA!!!:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 30, 2007 12:22

Dorciu :oops: :oops: ja nie chciałam żebyś poczuła się urażona :oops: :oops: przepraszam :roll: :roll:
I wiem, że nie miałaś na myśli egzekwowania czegokolwiek od kogokolwiek :)
Ja tak tylko to napisałam... bo podziwiam Cię bardzo....
Jesteś :aniolek:

meakulpa

Od: Czw gru 08, 2005 9:27

Post » Pt lis 30, 2007 13:48

ja tez cie przepraszam... :oops: :cry:

a tak na wesoło :? to poszłam do banku tż wypłata jest...a tam pusto jeszcze na minusie..serce mi staneło..poprostu ...okazało sie że zciągneli wszystko na konto pozyczki odnawialnej....
chyba mam dośc wrażen...jesetm jak wypluta...

pieniązki wpłyną z powrotem ale musi napisac cos tam...i może już we wtorek będą...nasza wina ,powinien wyprzedzic fakt i nie doszło by do takiej sytuacji... :cry:
trzęsie mnie z nerw.....

sorki za wynużenia ,ale sobie ulżyłam ,a teraz popłacze i bedzie ok...

a kociaki dobrze....

musze jeszcze przeprosić mojego wirtualnego koteczka Kubusia że narazie nie bedzie wpłaty :oops: :cry: ..i z bazarku...ale się narobiło... :cry: :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt lis 30, 2007 14:20

Dorciu trzymam kciuki żeby Wam się wszystko wyjaśniło w tym banku :ok:
Co nie zabija to wzmocni :D
Cieszę się, że z kociakami dobrze :D oby tak się utrzymywał stan i naszego tytułowego trojga imion i eMilki :D
Pozdrawiam i znowu znikam na cały długi weekend z netu....
Ale już niedługo skończy się ta męczarnia i dołączę do cywilizacji i będę mieć w domciu stałe łącze :twisted:

meakulpa

Od: Czw gru 08, 2005 9:27

Post » Pt lis 30, 2007 16:27

przemyslałam sprawe..to nie prawda że to nasza wina z bankiem...uważam że nie powinni tak zrobic,przeciez mozna było zadzwonic ,zawiadomic że mija termin itp...wiedzą że tż jest jedynymzywicielem rodziny....
to tak niewiele... :cry: a jestesmy troszke zaprzyjaznieni z ludzmi tam pracujacymi ,czuje się z tym fatalnie :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lis 30, 2007 18:57

słodki chłopak dostał conva do łóżka :wink: czyli lezał na piernatach przy piecu obudził sie zjadł ze smakiem wszystko troszke na spóle z eMilka i ..usneli oboje na talerzyku.. :D ..tż chciał zrobic im zdjęcie jednak eMilka zawstydzona (chyba ) nawiała a Tyciak został...ma zdjęcie jak spi pyniem w talerzyku :wink:
milunia za to cała usmarowana ,to ciepełko tak ich zmuliło... 8)

koty wyciszają i dają tyle radości.. :D

jeszcze raz przepraszam za te bzdety ,juz mi przeszło ..a jutro bedzie lepszy dzien.. :D
a fotki pewni wstawie troszke pozniej

w niedziele lub poniedziałek wetka oceni czy Tycinek urósł..bo ja co go widze non stop jestem pewnie mało obiektywna ,a ona nie widziała go juz pare dni..
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lis 30, 2007 19:06

urósł, urósł, wszyscy tu widzimy po zdjęciach jak rośnie w oczach......

a bank :twisted: jak to bank....nawet zaprzyjaźniony..... :evil: .... wszystko tylko załatwia jednostronnie.....trzymajcie sie drapki za uszkami dla wszystkich czworonożnych......
ObrazekObrazek

dakoti

Od: Nie wrz 09, 2007 22:04

Post » Pt lis 30, 2007 19:18

tak to i ja widze z myszy jest kotem.. :D rozbrykanym ,wesołym kociakiem...a chwilami to i niezły z niego zadziora... :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lis 30, 2007 19:56

Już jestem Dorciu, po 2-dniowej przerwie, po powrocie ze Śląska :D . Kiedy robisz wymaz z nonia?
Czy mogłabyś przy okazji sprawdzić, czy pieniążki, te co "znalazłam w Łodzi na ulicy" doszły. Ta pani w kasie w PKO BP była lekko przytomna :? , jak sprawdziłam na potwierdzeniu, to nawet Twoje nazwisko przekręciła (cięgle mnie o wszystko pytała, a miała wszystko napisane :? )
Marcelibu

Post » Pt lis 30, 2007 20:59

doszły słonko pieniązki znalezione w Łodzi 8) ..juz przekazane na zmniejszenie długu,troche sie pospieszyłam..ale co tam.

dobrze ci tam było?pewnie nic a nic nie odpoczełaś....ech te wyjazdy.. :?
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lis 30, 2007 21:34

dorcia44 pisze:doszły słonko pieniązki znalezione w Łodzi 8) ..juz przekazane na zmniejszenie długu,troche sie pospieszyłam..ale co tam.

dobrze ci tam było?pewnie nic a nic nie odpoczełaś....ech te wyjazdy.. :?

To był Kochana wyścig z czasem, a nie przyjemność :? . No, może kolacja w restauracji z kolegami z firmy, to była przyjemność :D .
Marcelibu

Post » Sob gru 01, 2007 8:51

Dzis Tyciak spał w nocy ze mna...pierwszy raz od kąd jest rozłozyłam łóżko...i wypuściłam więznia..siedzał chyba za niewinnośc :wink: a tak wczorajszego wieczory lamentował, że..no zabrałąm go do siebie...pierw szalał po łózku...nacieszył się jego wielkością ..chyba.
spalismy w licznej gromadzie......7 kotów ,1 pies i ON...
jasne od świtu harce... :twisted: a potem wcale nie przyszedł do mnie spowrotem tylko poszedł do ....budki :evil: łajza i niewdzięcznik :twisted:

kicha coraz bardziej ,chyba nie ma co czekac z wymazem...

Obrazek

tu czyta co ja pisze..

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

tu widac plamke na zdrowym :?: oczku i niebieskie oczko..

Obrazek

a tu ku radości serc..taki jestem piekny :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

tak wciąż leca mi gile z noska :cry:

Obrazek

tu wyraznie widać ślady po wrzodach..
Ostatnio edytowano Sob gru 01, 2007 9:20 przez dorcia44, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

dorcia44

Post » Sob gru 01, 2007 9:06

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :lol:
Ale on długi :lol:
Jesli się nie mylę to kawałek Kropci tam jest? :D
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Sob gru 01, 2007 9:22

zobacz reszte ..bo dostawiłam troszke.. :wink:

jak sie wyciąga to jak szczupak..a moze zając :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob gru 01, 2007 9:38

Mamusia Kropcia pięknie się z nim bawi. :D
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Sob gru 01, 2007 10:57

Madziu to nie Kropcia :wink: to eMilka,oni sie superowo bawią,troszke nawet mu matkuje,a Kropcia zdecydowanie kocha eMilke,pędraka nie obdarzyła aż taka miłością.. :twisted:

Kropcia to teraz połec słoninki :D

Obrazek
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]