WROCŁAW - Lila ma już dom :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Śro lis 28, 2007 22:03

:cry: Jest mi wstyd.... ja jestem chyba naprawdę nienormalna :roll:
Mąż mnie opier****** że dorosła kobieta, matka dzieciom....
"matka tymczasowa" dla potrzebujących kotów, psów, królików a nawet świnek morskich ( :? a on to wszystko znosi ) wiecznie szukająca dobrego domu dla kolejnego zwierzaka.... jeszcze mam pomysły pt. ściąganie kota z Wrocławia :roll:
No i on ma rację, on myśli w tym momencie głową... a ja chyba nie :oops:
Tomek bywa raz na dwa tygodnie w Rawiczu ( nie wiem ile dokładnie to jest od Wrocławia ale chyba nie tak daleko ) w soboty- w firmie na rozliczeniu.... teoretycznie mógłby ..... ale sie nie zgodził ABSOLUTNIE :(

Lila jest IDEALNA :flowerkitty: nie wiem co takiego tak mnie w niej poruszyło- wszystkie koty mi sie podobają- to po prostu przepiękne, magiczne stworzenia :love: ....
a jednak jest coś takiego, że niektóre niektórych łapią za serce
BARDZIEJ :oops: ...
Dużo białego :) pręgowana "góra" w idealnych- różnorodnych odcieniach.... duża głowa... i ten właśnie układ oczu... skośnych do góry ..
a o różowym nosku nawet pisać nie będę :aniolek:

Buuuu :cry: Lilka ukradła moje serce :cry:

Ichii napisz proszę, że ją wyretuszowałaś na tych zdjęciach....TO PRZECIEŻ POCZTÓWKA :wink: to na pewno najzwyklejszy podbielony burasek, prawda? przecież widziałam takich dziesiątki.... nie wiem co mi się .... uroiło :o

Jaki ona ma charakter, na jaka kicie sie zapowiada ( wiem, że to trudno stwierdzić- ale jakie ma "podejście" do rezydenta- bo u mnie o to sie wiele "rozbija" )

I mam nadzieję, ze Lilka szybko znajdzie dom :( - to jest moja "wersja zdroworozsądkowa" :(
Sonia Rysia Dzitka
Obrazek Obrazek Obrazek

nika73

Od: Wto paź 16, 2007 11:41

Post » Śro lis 28, 2007 23:42

Serce nie sługa...

Zupełnie Ci sie nie dziwię! Sama wodze oczami za jedna forumową kotką z centrum Polski...
Gdyby cosik sie odmieniło, to do Rawicza jest 67km od Wro, poza tym mam rodziców i dom rodzinny koło Góry (20km od Rawicza), więc mogłabym Twojemu TŻ-towi kotke wręczyc osobiście...
Obrazek

marcjannakape

Od: Pon cze 18, 2007 9:26

Post » Czw lis 29, 2007 21:15

8O Lileczko najdroższa - a gdzieś ty spadła na sam dół?? :(
Czy tylko ja się Tobą zachwycam??
Przecież ty masz urodę kociej hrabianki :king:
Ichii :) wstawiaj filmy szybciutko :wink: i czekam na informacje o Lilkowym temperamencie i "predyspozycjach" :wink:

Marcjannakape :P mój TŻ przejeżdża przez Górę jadąc do i z Rawicza.... więc ... :roll: i zachwyca się za każdym razem Waszym góreckim kościołem
starym przypominającym naszą gorzowską Katedrę :lol:

Może jeszcze coś z tego będzie .... chyba, ze ktoś się szybciej na Lileczkę zdecyduje.... :twisted:
Sonia Rysia Dzitka
Obrazek Obrazek Obrazek

nika73

Post » Czw lis 29, 2007 22:45

Filmy robiłam nie swoim aparatem, dlatego dostęp do nich jest utrudniony.
Jutro będę mieć wreszcie więcej czasu - pójdę je odzyskać ;)

Relacje z rezydentem... Trudno powiedzieć co Lila o tym sądzi. Mój ukochany "pluszaczek" Malkolm, wcielenie łagodności - na widok kociaczka zasyczał i zafuczał tak, że przestraszyłam się, że zrobi małej krzywdę 8O (Malkolm to zdecydowanie jedynak.)
Lila przebywa u mojej Babci, która kotów nie posiada, a dla Lilki zrobiła wyjątek - na czas szukania domu.

Podczas ostatniej wizyty u Babci i Lilki, zobaczyłam nową konkurencję olimpijską: kangurze skoki z kuwety w dal. :lol: Lila potrafi wyskoczyć w górę, na dwóch tylnych łapkach i na dwóch wylądować. Wygląda to przekomicznie. :) Niestety akurat wtedy bateria w aparacie siadła. Mam nadzieję, że Lila powtórzy te wyczyny sportowe i będę mogła je uwiecznić. ;)

Lila jest bezstresowa i inteligentna. Postanowiła pomóc Babci w robieniu na drutach. Znalazła zaczęty kawałek robótki, zaczepiła gdzieś tą prującą się końcówkę wełny, po czym złapała robótkę w zęby i rozpoczęła prucie. Przeszła pokój w jedną stronę, obwinęła wełnę wokół nogi stołu, pruła dzielnie dalej... Okazało się, że niedługo później pokój był pokryty pajęczyną nitek - potykaczy :twisted:

Poza tym lubi się głaskać, śpi w łóżku, dużo biega, bawi się, strasznie głośno tupie ;)
Obrazek Malkolm

Ichii

Od: Sob gru 31, 2005 10:34

Post » Pt lis 30, 2007 19:44

Lilka do góry! :)
Czy Ty chcesz już na stałe tupać samotnie w domu babuni?? ( a Babcia się jeszcze w Lili nie zakochała "na zabój" 8O )
Do góry po domek! Jeszcze nie mój.... ale "ziarno dokocenia" w domu zasiane :wink: Zobaczymy co z niego wyrośnie :lol:
Sonia Rysia Dzitka
Obrazek Obrazek Obrazek

nika73

Post » Śro gru 05, 2007 17:02

Lileczko przepiękna :D czy ty jeszcze szukasz domku?? Czy może już znalazłaś :P bo do nas niestety nie przyjedziesz :(
TŻ kategorycznie odmówił współpracy w przywiezieniu :roll: że o wzięciu do domu na stałę w ogóle nie wspomnę :cry:
Mam nadzieję ślicznoto, że znajdziesz wkrótce dobry domek ( o ile już nie znalazłaś, bo się tak cicho o tobie zrobiło :wink: )
A póki co : DO GÓRY chop
Sonia Rysia Dzitka
Obrazek Obrazek Obrazek

nika73

Post » Śro gru 05, 2007 19:43

Wybaczcie opóźnienie premiery, moja sieć lokalna się popsuła, odcinając mnie na kilka dni od Internetu :oops:

Oto filmy:

Lila kontra Witki:
http://otto.game-host.org/~ankh/data/grafika/filmy/witki.avi

Lila się turla:
http://otto.game-host.org/~ankh/data/grafika/filmy/turlanie.avi

Lilka je śniadanie:
http://otto.game-host.org/~ankh/data/grafika/filmy/jedzenie.avi

Jak się podobają? ;)
Obrazek Malkolm

Ichii

Post » Nie gru 09, 2007 20:25

Czy to na pewno dziewczynka, czy stwierdził to weterynarz. Może zamieścisz aktualne zdjecia kici, bo z odtworzeniem filmów mam problem a właśnie poszukuję takiej małej kici. W jakim ona teraz jest wieku, ile ma tygodni ?

md

Od: Śro gru 05, 2007 19:19

Post » Pon gru 10, 2007 0:39

Lila pojechała dziś do nowego domku :)
Będzie miała siostrzyczkę - mam nadzieję, że się dziewczyny dogadały :lol:
Obrazek Malkolm

Ichii

Post » Pon gru 10, 2007 14:17

Ichii pisze:Lila pojechała dziś do nowego domku :)
Będzie miała siostrzyczkę - mam nadzieję, że się dziewczyny dogadały :lol:

Wszystko jak widzę przebiegło jak burza - cicho, chicho sza, a potem bum!
Bardzo sie cieszę :ok:
Obrazek

marcjannakape

Od: Pon cze 18, 2007 9:26

Post » Czw gru 13, 2007 21:14

Cieszę się :balony: choć trochę żałuje, ze to nie ja
Lileczko przecudna- rośnij zdrowo :1luvu:
Sonia Rysia Dzitka
Obrazek Obrazek Obrazek

nika73

[poprzednia]