A kto ją tam wie

śliczna dedykacja

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicorek pisze:Dzień dobry. Chociaż na koniec czwartej części się załapię
Dorota pisze:mama007 pisze:a powiedzcie czy wszystkie tri maja ADHD czy tylko mi sie taki egzemplarz trafil..?
Wszystkie
trawa11 pisze:Dorota pisze:mama007 pisze:a powiedzcie czy wszystkie tri maja ADHD czy tylko mi sie taki egzemplarz trafil..?
Wszystkie
Moja nie ma
Dorota pisze:mama007 pisze:a powiedzcie czy wszystkie tri maja ADHD czy tylko mi sie taki egzemplarz trafil..?
Wszystkie
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:Tuski, nie poklocilismy sie dzis?![]()
Mru zdziwiony wielce
Rzeczywiście Mru!!?? A bo tak nas wciągły te żabki, ślimaczki, kaczuszki, wiewiórki... No nie było kiedy, no!
Iris i Lafi
Nadrobimy, prawdaz?
Mru zgodny
Ależ oczywiście Mru! A swoją drogą, kiedy zmienisz swoje bure footerko na ....bardziej kolorowe?![]()
Iris i Lafi-Szulkretki Proponujące
Lafi,
a co z ta farba, ktora mialas zamaskowac
niedoskonalosci w ubarwieniu swojego futerka?![]()
Mru dociekajacy
NIEDOSKONAłOśCI!!??Ja jestem doskonale pięknie ubarwiona, A farba miała to PODKREśLIć, drogi Gusiu! :twisted:
Lafi Idealna
Co za zarozumiala kocica krecica!
A widzialas sie w lustrze?
Mru sugerujacy
Się widziałam! Jestem urocza! A nie?!
Lafi Skromna
Hm... Jak by Ci to powiedziec...
Patrzysz na siebie przez rozowe okulary?
Mru ostrozny
Nie trzeba mi okularów. Mloda jestem. Wzrok dopisuje... Nie to, co niektóre Gusie, że tak powiem...
![]()
Lafi Dalekowzroczna
Lafi, Tusieczko mila,
dalekowzrocznosc (inaczej nadwzrocznosc) to naprawde powazna wada.
Zwlaszcza w tak mlodym wieku.
Mru troskliwy
mama007 pisze:trawa11 pisze:Dorota pisze:mama007 pisze:a powiedzcie czy wszystkie tri maja ADHD czy tylko mi sie taki egzemplarz trafil..?
Wszystkie
Moja nie ma
to masz szczescieja sie ostatnio budze w sordku nocy z kotem wplatanym we wlosy
Kicorek pisze:Dziękuję za Lafinkę. Ten wątek za szybko galopuje jak na moje możliwości
Kicorek pisze: Ten wątek za szybko galopuje jak na moje możliwości
Dorota pisze:Kicorek pisze: Ten wątek za szybko galopuje jak na moje możliwości
ADHD?
kalair pisze:A Lafi to uwielbia atakować z tej dziuty w meblach się chowa, i atakuje łapka, jak ktoś coś tam robi..![]()
Czeka....-
..i dawaj!-
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pibon i 11 gości