Nasze ogony-zdjęcia str.1i44-Tarusia [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 27, 2007 21:30

Ok piękna ,duża Irenka ,rozmiarów w sam raz !!!!! i już !
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Wto lis 27, 2007 22:09

biamila pisze:Ok piękna ,duża Irenka ,rozmiarów w sam raz !!!!! i już !

ooo... i tylko takich odpowiedzi oczekujemy z Irenką... :twisted:

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Śro lis 28, 2007 9:03

obudziłam się dzisiaj, a Irenka spała na mojej poduszce... :lol:

Bazyl nauczył się otwierać szafki... i teraz mam przechlapane... otwiera a reszta penetruje... :evil: właśnie otworzył szafkę z moimi swertami i pełno kotów tam w tej chwili... :evil: no i oczywiście Irenka też tam weszła... wcześniej tylko maluchy były... mości sobie posłanko... no i się ułożyła... :evil:
tak więc nie całkiem taki Ciapos jak myślałam... :twisted:

Chaberka za każdym razem jak wchodzę do pokoju, w którym jest, podbiega do drzwi, jakby chciała już wyjść... siedzą z nią razem Zmora i Szarlotka... czasami też Kama albo Spacja... :lol:

maluchy rozrabiają stale i niezmiennie... ale to grzeczne koty, bo jak gaszę światło to się uspokajają... :lol: fajny widok jak 7 kociaków i jeden malusi Bazyl rozrabia... gonitwy... zapasy na drapakach lub podłodze... szaleństwa w kuchni... współczuję tylko sąsiadce z dołu... :twisted:

Grudzia stale i niezmiennie warczy na pozostałe footra... ale coraz chętniej zwiedza... mizianki też lubi... czasami zdarza jej się głupawka... :lol:

Bunia jakoś pokojowo nastawiona do reszty footer... nie wtłukła wczoraj Bazylowi przechodząc, tylko nawarczała... a chłopak lekko spanikowany był... :twisted:

apetyty niezmiennie dopisują wszystkim kociastym... fajnie to wygląda jak stadnie w kuchni czekają na michy... :twisted:

Matahari

Post » Śro lis 28, 2007 13:20

Poddasze niezmiennie pod wrażeniem kociej drużyny :D

Przesyłam mizianki dla Chaberki i Irenki... z opisu Irenka chyba bardzo podobna jest charakterem do Marzanki. Marzanka niby taka stateczna, spokojna, pulchniutka, zawsze zdziwiona, a jak chwilę sie przypatrzeć to takie dwie małe kocie iskierki w oczkach tańczą i jak przychodzi co do czego, to pokazałaby wszystkim maluchom jak się można bawić myszką, czy papierkiem :)

Duże uściski Matahari :)
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Śro lis 28, 2007 21:37

biamila... a gdzie Ty???

dziś nie sprawdziłam wychodząc i drzwi do pokoju babskiego zostały lekko uchylone... no więc specjalista Bazyl otworzył je szerzej i panny wyszły z pokoju, a Chaberka miała odwiedziny... obwąchiwała różne footra i w końcu ją to znużyło i miała dość... ale nie chowała się wcale... :lol: teraz też drzwi otwarte i kicia przyjmuje wizyty... :lol:

Zmora skończyła ruje... siedzi na antresoli i poszczekuje na swojego znajomego pająka...

kolacja podana... Spacja oczyściła dwie miseczki i poszła spać na lodówkę... Irenka bardzo była zainteresowana puszką. więc dostała i zjadła z wielkim apetytem... nie stwierdziłam dziś już żadnych qpali odbiegających od normy... wszystkie książkowe... w szafce ze swetrami mam bałagan totalny... lepszy niż ja robię... zdolne bestie... ale uczą się od mistrza... :wink: Bajer zrobił się wielkim pieszczochem... przychodzi sam na mizianki jak i pozostałe maluchy... :lol:

Matahari

Post » Czw lis 29, 2007 1:30

Cudnie się czyta takie opowieści :D Szczęśliwe, rozmruczane, czasem poszczekujące :lol: stadko :D
Tak się zastanawiam co bedzie jak Bazyl nauczy się otwierać lodówkę :roll:
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Czw lis 29, 2007 6:45

Droga Matahari ,przepraszam,że się opuszczam ,ale mam tak dużo pracy w pracy,że ledwo wyrabiam :roll: .Najbardziej cieszę się ,że Irenka zapomina swoje ciężkie chwile :D i zaczyna tarabanić z innymi kotami działając wspólnie i w porozumieniu ,a już na pewno korzysta ze spryciarstwa innych :D cwana dziewczynka :wink: Pozdrawiam gorąco :1luvu:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Czw lis 29, 2007 8:05

BAJKA-BB pisze:Tak się zastanawiam co bedzie jak Bazyl nauczy się otwierać lodówkę :roll:

nawet tak nie myśl, Bajka... a najwyżej na łańcuch zrobię... :twisted:

Matahari

Post » Czw lis 29, 2007 9:03

Mi Amisia otwiera lodowke , dolina totalna, ukrasc nie ma czego bo teraz mam wszystko w pojemnikach ale za to zamrazarke menda rozmraza :twisted:

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Czw lis 29, 2007 10:31

Etka pisze:Mi Amisia otwiera lodowke , dolina totalna, ukrasc nie ma czego bo teraz mam wszystko w pojemnikach ale za to zamrazarke menda rozmraza :twisted:

łańcuchowi rady by nie dała... :twisted: :twisted: :twisted:

Matahari

Post » Czw lis 29, 2007 11:24

Małgosia- jesli chodzi o Amisie to niczego pewnym byc nie mozna :twisted:

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt lis 30, 2007 0:51

Matahari pisze:
BAJKA-BB pisze:Tak się zastanawiam co bedzie jak Bazyl nauczy się otwierać lodówkę :roll:

Lodówkę czy Bazyla :lol:
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Pt lis 30, 2007 7:42

BAJKA-BB pisze:
Matahari pisze:

Tiris... :twisted:

Matahari

Post » Pt lis 30, 2007 13:42

Matahari pisze:
BAJKA-BB pisze:
Matahari pisze:

Matahari ty "gupia" baba jestes...i masz "gupiego" kota...zamknę cie razem z nim w piwnicy :twisted:

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Pt lis 30, 2007 14:43

Tiris pisze:
Matahari pisze:
BAJKA-BB pisze:
Matahari pisze:

Matahari ty "gupia" baba jestes...i masz "gupiego" kota...zamknę cie razem z nim w piwnicy :twisted:

nie wtrącaj się jak DOROŚLI rozmawiają...

Matahari

[poprzednia][następna]