Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jaaga pisze: Bardzo taką kotkę chciała osoba z Bielska. Myślałam o szylkreci ze schronu. Czy gdyby znowu ktoś był zainteresowany byłaby możliwość dowiezienia jej do nowego domu, bo ja nie dam rady?
mika_xx pisze:Jaaga pisze: Bardzo taką kotkę chciała osoba z Bielska. Myślałam o szylkreci ze schronu. Czy gdyby znowu ktoś był zainteresowany byłaby możliwość dowiezienia jej do nowego domu, bo ja nie dam rady?
Mów o szyrkleci mow:) może zadzwon do tych ludzi ze masz innego kota jeszcze ktory jest przepiekny:D Szyrklecia jest cudna:(
A bielsko to jak rzut beretem hehe
Mała1 pisze:słuchajcie ,zadzwoniła do mnie pani ,,Berecikowa,,![]()
sa tak zakochani w Bereciku-ze padł pomysł o tym zeby mieszkał u babci.
a babcia tez chce kotka i mozliwe ,ze jakis nastepny schroniskowiec znajdzie domek w sobotę-jestem umówiona na piatek popołudnie na telefon-nie mam pojecia jak bede w ta sobote pracowac, na pewno pracuje z samego rana.
Jesli mnie sie nie uda ,to mam nadzieje,ze tangerine, albo Boenka dacie rade-coooo?
Mała1 pisze:czesc Arizonko![]()
szylkrecia ma apetyt-je![]()
w klatkach oki-jest koteczka czarno-biała zoropodobna-wkleje potem fotki(była juz ostatnio)
jest czarna kicia nowa i jest 2 chłopaków po obcieciu jajek-czarny i wtorkopodobny
Mały czuje sie dobrze.
Tysiak jest cudny.
Na kociarni towarzystwo psikajace, niestety.
Na kociarni cieplutko-dodałam do wody beteglukan.
Zostawiłam jeszcze 4 kapsułki pani Ani-bedzie do wody dodawac.
Moze to cos da.
Martwi mnie Markizka-wogole nie wlazła do zimowej na karmienie. Mieszka w budzie od Zakoconej.Dopiero jak wyszłam na dwór przyszła jesc![]()
Chilcia na szczęscie była w srodku.
Pokichuje Biedronka, Dzika, jedna posterylkowa czarna-te na bank.
Dzikun jakby lepiej.
Te dwie czarne posterylkówy tak bardzo rozdrapały i pozaciagały sobie te obrózki,ze w panice je sciagałam. Załozyłam te stare gumkowe-całe czarne. cos trzeba z tymi obrózkami pomyslec-moze rzeczywiscie antypchelne, na nich mozna pisac imie i one sie chyba nie zaciagają.
A nawet xhyba sa takie z gumka tez.
Iwona chłopczykowi załozyłam stara gumkowa obrózke z zielona szmatką-bedzie Ci łatwiej na szybko rano łapac. no chyba ,ze sobie sciagnie.
Ta nowa burasie posterylkowa-mizia sie juz, faktycznie![]()
fotek mam niewiele, znów sie spieszyłam bardzo.
a w sobote musze byc o 7ej w pracy-nie wiem jak to zrobie ze schronem, okaze sie w piatek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 81 gości