Mantra nadziei... Bunia odeszła [']

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 22, 2007 13:20

Bunia jest zdrowiutka... nerkom ani wątrobie nic nie dolega, anemii już brak... jak mi wytłumaczono i co zrozumiałam w sprawie nadżerek - jest jakieś zapalenie (nie pamiętam jakie), przewlekłe i raczej niewyleczalne... można tylko leczyć objawy... co też czynimy... dziś był zastrzyk w tyłek i dostaliśmy piguły do domu do podawania przez co najmniej 10 dni... a za trzy tygodnie kolejne kłucie tyłka... :lol: Buni wraca apetyt... no i czarowała doktor Wiesię... naszyjkowy kotek wzięty przez nia na ręce, rozmruczał się natychmiastowo... a jak siedziała u mnie i u doktora Darka to nie było kopmletnie nic... znowu ma na mnie focha... :wink:

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Czw lis 22, 2007 13:21

Bunia jest zdrowiutka... nerkom ani wątrobie nic nie dolega, anemii już brak... jak mi wytłumaczono i co zrozumiałam w sprawie nadżerek - jest jakieś zapalenie (nie pamiętam jakie), przewlekłe i raczej niewyleczalne... można tylko leczyć objawy... co też czynimy... dziś był zastrzyk w tyłek i dostaliśmy piguły do domu do podawania przez co najmniej 10 dni... a za trzy tygodnie kolejne kłucie tyłka... :lol: Buni wraca apetyt... no i czarowała doktor Wiesię... naszyjkowy kotek wzięty przez nia na ręce, rozmruczał się natychmiastowo... a jak siedziała u mnie i u doktora Darka to nie było kopmletnie nic... znowu ma na mnie focha... :wink:

Matahari

Post » Czw lis 22, 2007 14:12

no i czarowała doktor Wiesię...

Po prostu Bunia-czarodziejka :lol:
Jak miło czytać dobre wieści.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw lis 22, 2007 18:46

Bazyliszkowa pisze:
no i czarowała doktor Wiesię...

Po prostu Bunia-czarodziejka :lol:
Jak miło czytać dobre wieści.

czarodziejka...
po powrocie do domu pojadła... ze smakiem śmietankę z twarożkiem a potem animodę carny - 1/5 puszki w siebie wcisnęła... potem naprała Bazyla i pilnowała, żeby chłopak za karę posiedział w zimnym przepokoju... trochę wody z kranu w łazience popiła, aż w końcu uznała, że dobrze wykonała swoje obowiązki bodygarta i poszła spać... :twisted:

uaktualniłam rozliczenie na str.20... zajrzyjcie cioteczki...

Matahari

Post » Pt lis 23, 2007 8:50

Fundusz naszej czarodziejki malutki, oj malutki.
Czary finansowe pilnie potrzebne.
:wink:

Bazyliszkowa

Post » Pt lis 23, 2007 11:17

no malutki niestety.... :oops:

Bunia ma się lepiej... chętnie pije.. widziałam ją przy misce z dziecinnymi chrupkami, które zajadała... :lol:

:ok: :ok: :ok:
ciągle potrzebne...

Matahari

Post » Nie lis 25, 2007 9:58

:1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Nie lis 25, 2007 10:58

Bunieczko, trzymam z całych sił :ok:

Małgosiu, wysłalam Ci maila od osoby, którą Bunia zainteresowała, ale się nie odzywasz
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Nie lis 25, 2007 14:53

sorki... pani napisałam maila i cisza z jej strony...

Bunia ma kolosalny apetycik na puszki animonda carny... rozpracowanie jednej zajmuje jej 2 dni... zjada porcję i prosi o dokładkę... a ja nie mam serca jej odmówić... za dni kiedy nie jadła... :oops:

Matahari

Post » Pon lis 26, 2007 14:12

Bunia pięknie łyka tablety... apetyt ma jak mały kotecek... stale chce jeść... porządki zaprowadza jak dawniej... czyli moim zdaniem jest poprawa... :lol:

BUNIA RULEZ!!!

Matahari

Post » Pon lis 26, 2007 16:38

Jak to dobrze czytać, że Bunia zdrowa, zadowolona, ze smoczym apetytem :)
Przed chwilką wysłałam parę złotych dla Buni, na smaczne puszeczki...
Dżampa..Marusia..Domino..Domisia..Dziecko..Scarlet.. .. wszystkie za Tęczowym Mostem :(

Sanna

Od: Nie kwi 24, 2005 19:53

Post » Pon lis 26, 2007 21:04

Sanna pięknie dziękujemy... :lol: przyda się trochę... bo tego co jest z biedą wystarczy na jutro... 8O 8O 8O a w sobotę około południa były dwie całe puchy... 8O 8O 8O ale ja się bardzo cieszę... nawet kiedy tłucze Bazyla czy wpędza Spację na antresolę czy "wychowuje" maluchy... :ryk: :ryk: :ryk:

Matahari

Post » Pon lis 26, 2007 22:56

zapomniałam... czwartkowe ważenie Buni pokazało 2,9 kg... ale myślę, że teraz to będzie już więcej... dziewczyna naprawdę sporo je od piątku... dziś przypomina piłeczkę na nóżkach... :lol:

i podczas dzisiejszych mizianek stwierdziłam coś na brzuszku... mam wrażenie, że jest to przepuklina, bo ładnie się chowa... malutka... ale w tym układzie panna jutro również do weta pojedzie... :roll: bo wolę to potwierdzić... :lol: a może przewrażliwiona jestem tylko... :lol:

Matahari

Post » Wto lis 27, 2007 8:23

Matahari pisze:
i podczas dzisiejszych mizianek stwierdziłam coś na brzuszku... mam wrażenie, że jest to przepuklina, bo ładnie się chowa...

Buniu, co ty znów wymyśliłaś? :twisted: Znów mnie będą bolały kciuki od trzymania za twoje zdrowie...

Bazyliszkowa

Post » Wto lis 27, 2007 8:37

Bazyliszkowa pisze:
Matahari pisze:
i podczas dzisiejszych mizianek stwierdziłam coś na brzuszku... mam wrażenie, że jest to przepuklina, bo ładnie się chowa...

Buniu, co ty znów wymyśliłaś? :twisted: Znów mnie będą bolały kciuki od trzymania za twoje zdrowie...

jak zwykle Bunia... w centrum uwagi się plasuje... :lol:

Matahari

[poprzednia][następna]