Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:Tak chciałbym żeby wszystko sie jakoś ułożyło ale odnoszę też wrażenie że już nigdy moje kontakty z Kropcią nie będą takie jakie były .
kalair pisze: Oczywiście, że wasze relacje sie teraz zmienią troszkę.
gattara pisze:Piękna jest![]()
bubor pisze:kalair pisze: Oczywiście, że wasze relacje sie teraz zmienią troszkę.
Niechciał bym żeby sie zmieniły , ale już sie zmieniły
bubor pisze:kalair pisze: Oczywiście, że wasze relacje sie teraz zmienią troszkę.
Femka pisze:bubor pisze:kalair pisze: Oczywiście, że wasze relacje sie teraz zmienią troszkę.
Bubor, te relacje się zmienią na pewno, bo już nie będziesz jedyną istotą w życiu Kropci. Chociaż ciągle bardzo ważną.
bubor pisze:Femka pisze:bubor pisze:kalair pisze: Oczywiście, że wasze relacje sie teraz zmienią troszkę.
Bubor, te relacje się zmienią na pewno, bo już nie będziesz jedyną istotą w życiu Kropci. Chociaż ciągle bardzo ważną.
Wiesz Femko , od kiedy jest z nami mała dla Kropci stałem sie podajnikiem karmy , takie mam wrażenie - to są jedyne chwile gdy Kropcia "zwraca sie do mnie " i nie unika moich dłoni .
kalair pisze:Kiedyś przeczytałam w jakimś artykule , że pozbawianie kota towarzystwa drugiego kota, z obawy, że już dla niego nie będziesz tym jedynym , jest czystym egoizmem..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 72 gości