Często trafiam na osoby, które chętnie dałyby tymczas kociętom, ale nie mogą sobie na to pozwolić ze względów finansowych. Wówczas zawsze obiecuję pomoc - finansuję odrobaczenia, szczepienia, przynajniej początkową opiekę medyczną jeśli zwierzaki potrzebują leczenia. Niekiedy daję też domkom karmę, zabawki, żwir...
Tymczasem - moja własna pensja nie wystarcza na utrzymanie nawet moich tymczasów. Dlatego też nieustannie zwracam się do foumowiczów o pomoc. Dziś również - wygrzebałam z szafki w salonie kupione właśnie w tym celu kubki:
NIEBIESKI:

ZIELONY: (EDIT - już sprzedany!) EDIT 2: martamagda przywróciła go do wtórnego obiegu:)

Jak widać są to 2-kubkowe zestawy, bardzo optymistyczne i kolorowe.
Każdy zestaw licytujemy oddzielnie, cena wywoławcza każdego to 20 PLN + koszty przesyłki, terminy zakończenia aukcji dla każdego kubka będą niezależne od siebie, dokładnie tydzień od pierwszej oferty.
Koszty wysyłki zależą niestety od humoru pań na poczcie, czy uda mi sie je wysłać jako LISTY polecone (3,90) czy jako PACZKI (6,50). A może transport forumowy się znajdzie:) Warszawiaków zapraszam na herbatkę i odbiór osobisty.
EDIT (27 lutego): poprawiłam link do wątku.
Aukcja aktualna