TYMCZASY u JOPOP- PROŚBA O ZAMKNIĘCIE WĄTKU

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 23, 2007 8:37

_kathrin pisze:Sfinks powinien mieć twarz :D
powinien mieć spódniczkę....niczym baletnica z jeziora łabędziego
może też mieć strój Batmana
hitem tego sezonu jest "gołodupie"
"na drechola" czyli łysa czacha

i pytanie za 100 punktów skąd czarna_agis czerpie inspiracje na nowy sezon?
ja wiem
ObrazekObrazek

Obrazek
Padłam
Obrazek

Asia_i_PSoty

Od: Czw maja 26, 2005 9:07

Post » Pt lis 23, 2007 8:40

Asia_i_PSoty pisze:

ja wiem
ObrazekObrazek

Obrazek
Padłam
Obrazek

ja też...chyba pokażę współniewolnicom z pokoju, żeby się też pośmiały...

Joy

Od: Wto wrz 12, 2006 9:31

Post » Pt lis 23, 2007 12:13

goście są bardzo sympatyczni :D
mrrruczą i barankują jak szaleni, kiedy do nich zaglądam, jedzą na potęgę (ciocia jopop kazała ich nie rozbestwiać schmusy :oops: za późno :oops: ), przebojowo korzystają z kuwety :wink:
no i właśnie. czarny podśmiarduje już zdecydowanie kocurzo, więc wygląda na to, że przed oddaniem pójdzie na stół :roll: bury na pewno też.

rozkopały żwirek na całą klatkę i okolice, moja trzoda rozniosła na resztę pokoju, mam plażę w sypialni, och jak się cieszę :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt lis 23, 2007 12:19

Wielbłądzio pisze:goście są bardzo sympatyczni :D
mrrruczą i barankują jak szaleni, kiedy do nich zaglądam, jedzą na potęgę (ciocia jopop kazała ich nie rozbestwiać schmusy :oops: za późno :oops: ), przebojowo korzystają z kuwety :wink:
no i właśnie. czarny podśmiarduje już zdecydowanie kocurzo, więc wygląda na to, że przed oddaniem pójdzie na stół :roll: bury na pewno też.

rozkopały żwirek na całą klatkę i okolice, moja trzoda rozniosła na resztę pokoju, mam plażę w sypialni, och jak się cieszę :twisted:

no pewnie...plaża w sypialni w przdedniu zimy...jeszcze tylko morze i będzie idealnie :twisted: :wink:

ja mam plażę permanentną, bo moje dwie tymczasowe króweczki to urodzone kopaczki...

Joy

Od: Wto wrz 12, 2006 9:31

Post » Pt lis 23, 2007 12:56

Asia_i_PSoty pisze:

ja wiem
ObrazekObrazek

Obrazek
Padłam
Obrazek

No strasznie zbawne naprawdę :?
Moje małe kochane koteczki.
Jesteście wszytkie wstrętne baby i tyle, wiecej się z Wami nie zadajemy: ja i moje kotki 8)
Pipsi ♡ 24 marca 2016 [']

Pipsi

Od: Pon paź 16, 2006 11:10

Post » Pt lis 23, 2007 13:03

Pipsi pisze:Jesteście wszytkie wstrętne baby i tyle, wiecej się z Wami nie zadajemy: ja i moje kotki 8)

Jeszcze za nami zatęsknisz 8)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pt lis 23, 2007 17:53

_kathrin pisze:sezon jesień/zima 2007

Sfinks powinien mieć twarz :D

[...]

co wyście z nimi zrobili!!! :twisted: :ryk:

biedne kotecki :lol: :smiech3:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pt lis 23, 2007 17:55

:ryk:

kasia1311

Od: Śro paź 03, 2007 11:21

Post » Pt lis 23, 2007 18:24

ooo! w taki sposob latwiej je bedzie rozrozniac :wink:
[*]BlankaObrazek, [*]Znajdek/Merlin,
[*]OsiołekObrazek, [*]StasiuObrazek, [*]CocoObrazek

Gocha17_

Od: Czw sie 09, 2007 14:53

Post » Sob lis 24, 2007 0:30

meldujemy się po północy :)

klatka posprzątana, żwirek poodkurzany :twisted: , chłopaki pokłute i zakroplone
są bardzo grzeczni przy zastrzykach: z kotów, które do tej pory kłułam, tylko Bidunia zachowywała się z podobną pokorą. w nagrodę dostali głaszczki... i saszetkę miamora :oops: trudno, niech stracę, tzn. Dranie niech stracą (rozbestwiam młodych ich kosztem), bo ja uwielbiam kocurki :1luvu:, nic na to nie poradzę... szczególnie takie w dobrym kolorze, ale burasek też jest przepiękny i tak samo rozmruczany:)
obejrzałam dziąsła obu, u czarnego faktycznie niewesoło, przecież to młody kot :( chyba nawet Norysia w jego wieku jeszcze tak nie miała...
no i obaj oczywiście nadal smarczą i pokichują :roll:
jeśli trafi mi się na niedzielę transport do lecznicy (tj. sąsiadka da się wrobić;) idę z Ropkiem na krew i wolałabym nie dźwigać 6.20 + 1.5 kg - waga transportera - piechotą :twisted: ), to może by ich też wziąć pokazać...?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Sob lis 24, 2007 13:38

Kasiu, gdyby kociaki nie kichały i gdyby nie te dziąsła, to byłyby ciachnięte od razu po przywiezieniu :twisted:
Czeka ich to, jak tylko trochę dojdą do siebie.

Co do niedzieli, to jeśli uda Ci się znaleźć kogoś do pomocy, to przynieś też dzieciaki.
Generalnie nie ma palącej potrzeby. Poprostu tak przy okazji.

Głaski.
Obrazek

czarna_agis

Od: Czw wrz 07, 2006 23:14

Post » Sob lis 24, 2007 14:47

dzieciaki kaszlą i smarczą :(
wcinają jak szalone, gorączka też już spadła, więc nie wpadam w większą panikę - ale oddychają bardzo głośno, oczy i nosy też mają zapaprane, szczególnie Dymuś... aha, bo one roboczo są Kleksik i Dymuś :D wiem, że nieszczególnie oryginalnie, ale do buraska mi Dymuś od razu pasował, to i 'braciszka' musiałam jakoś nazwać;)

młode toto, a już zabójczo zalotne, węgielek głównie :1luvu: :wink: mrrrry mrrrry mrrrry, zaczepianie łebkiem, powłóczyste spojrzenia... ech, czarne kocury :1luvu:

od rana wrzeszczały, domagając się żeru :) suche oczywiście stoi w misce (jeśli można to tak nadal określić :roll: raczej wszędzie wokoło, tylko nie w misce samej w sobie!), ale chrupki służą im głównie do zabawy i do zalewania wodą :twisted: nie mogę, złamałam się, dostały następnego miamorka, ale ten był ostatni, bo uchowały mi się w szufladzie jedynie dwa :(

SPONSOR MA MOKRE JEDZONKO PILNIE POTRZEBNY... :oops: :oops: :oops: zanim zagłodzę do szczętu moje wychudzone, zaniedbane, zabiedzone Dranie :wink:

Wielbłądzio

Post » Sob lis 24, 2007 14:57

zapraszam na bazarek

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=68944

wypowiedziałyśmy wojnę grzybowi :!: :!:

pomożecie nam :?: :?:

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Sob lis 24, 2007 15:00

Ja Wam chętnie pokibicuję :twisted:

Bo chyba jestem kolejną ofiarą drania - Aśka, więcej nie idę do Ciebie na herbatę! ;)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Sob lis 24, 2007 16:02

mam problem :roll:

w związku z tym że życie Arii wisiało na włosku pozwalałam jej na dosłownie wszystko.
wnioskując po jej zachowaniu czuje się całkiem dobrze.

niestety musi być jakieś "ale"

Aria jest rozpuszczona do granic możliwości.

znoszę to drze się wniebogłosy całą dobę, znoszę to że boleśni gryzie palce w czasie zabawy, potrafi udziabać w nos albo wargę, znoszę to nie widzi różnicy w spinaniu się po spodniach a wspinaniu się po gołej łydce...

ale dlaczego do cholery traktuje kuwetę jak piaskownice?? rozumiem, że się nudzi... w klatce ma mase zabawek : piłeczkę, myszkę małą i dużą, jedną zabawkę "wiszącą".

jednak najlepszą zabawą jest wykopywanie gówien z kuwety na posłanie i rozmazywanie jej tam, hitem było rozmoczenie kupy w misce mleka...
sprzątam jej 2 razy dziennie, tak często jak to możliwe.

jak oduczyć gnoja zabawy gównem :?: :?:

teraz jak przeczytałam swój post to się śmieję :twisted: ale może ktoś ma jakieś pomysły?

dodam może że oprócz tego Aria jest super rozmruczanym, miziastym kociakiem

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

[poprzednia][następna]