Dorzucę kilka dzisiejszych zdjęć kotów. Fotki niezbyt ładne, choć koty są naprawdę cudne. Młode, pulchne i jeszcze zdrowe. Na pewno mają standardowe wyposażenie w postaci pcheł, robaków i być może świerzbowca usznego. Koty są płochliwe, ale nie dzikie. Nawet obca osoba może podejść do niech dość blisko a mi udało się nawet pogłaskać 2 kotki. Cudne 2 rude podrostki nie dadzą się tak łatwo złapać. Bystre są i wyglądają bardzo zdrowo. Myślę, że szybko by zasmakowały w domowych luksusach.
Ostatnio edytowano Pon lis 19, 2007 10:53 przez mirka_t, łącznie edytowano 1 raz
A to zdjęcia pierwszej kici, która trafiła do domu tymczasowego, czyli do mnie. Otrzymała imię Ptysia i nie jest dzikim dziczkiem. Jest bardzo przyjacielska w stosunku do kotów.
Ile miesięcy mogą mieć najmłodsze kociaki?
Szkoda,że łapanka się nie udała.
Gdyby była klatka łapka,pewnie byłoby inaczej.
Domki łatwiej byłoby znależć gdyby kociaki trafiły do DT.
Najlepsze kotki są od Kotiki. Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.
Najmłodsze kocięta z miejsca, w którym ja byłam mają około 3 miesięcy. Dwa z nich są już w domach tymczasowych a trzeci również trafi do jednego z tych domów o ile da się go złapać. Rude z białym mają może pół roku a pozostałe nie mają nawet 2 lat. W innym miejscu są chyba 2 kociaki również około 3 miesięczne maści czarne z białym. Dla nich nie ma miejsca jak na razie. Bura koteczka z białym ma zapewnione miejsce w domu stałym.
Koteczka, która jest u mnie nadzwyczaj szybko się zadomowiła. Myślę, że i pozostałe koty nadają się do domów.
Gdybym się nie bała,że mogą się zarazić p. wziełabym jednego na tymczas.Coraz zimniej się robi.
Rudaski na pewno szybko znalazłyby domek,
bo chociaż nie jestem fanką rudych,to te są wyjątkowo śliczne.
Najlepsze kotki są od Kotiki. Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.
Przyjmę rudą kotkę
Przyjmę małą lub młodą rudą koteczkę do domu z ogrodem, w bardzo dobre ręce. Mile widziane zdjęcia;) Okolice Gdańska.
Dane kontaktowe:
Osoba/firma: Elwira