A wyglądem przypomina jakie zwierzątko?CoolCaty pisze:U Figuli wszystko w porządku. Szaleje jak pijany zając, obżera się jak mała świnka i śpi jak suseł.
Tylko domku ciągle brak...

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
A wyglądem przypomina jakie zwierzątko?CoolCaty pisze:U Figuli wszystko w porządku. Szaleje jak pijany zając, obżera się jak mała świnka i śpi jak suseł.
Tylko domku ciągle brak...
gosiaa pisze:A tak pilnuję mojej przybranej mamy jak śpi i odpoczywa, żeby jej nikt nie przeszkadzał.
Ona jest bardzo mądra i mnie wszystkiego uczy żebym ja też była bardzo mądra jak już pójdę do swojego domku.
Musi mieć dużo siły żeby mnie wszystkiego nauczyć.
Sis pisze:mokkuniu - z alegratki jest duży odzew. Jeśli zamieścisz już, daj link, będzie łatwiej oglaszac dalej (wzór).
gosiaa pisze:A oto mój "speed jump" - jeśli chodzi o szybsze dostanie się do miski moja mama raczej wymięka - ona stosuje swój stary "low jump" - więcej gracji ale miska już może być pusta bo tak samo szybko wcinam jak skaczę
gosiaa pisze:Tak sobie myślę że Figa mogła by zostać adoptowana przez Polski Związek Narciarski.
Małysz miał by w końcu wsparcie w konkursach drużynowych.
Idealna pozycja przy wyjściu z progu, wzorcowe ułożenie podczas lotu, doskonała parabola i aerodynamika. Odległość również imponująca. Skok zakończony klasycznym telemarkiem przy misce.
Na bank byłyby wysokie noty – same dwudziestki![]()
A to już niebawem rozpoczęcie Pucharu Świata w skokach …![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości