Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
tufcio pisze:Witam!
To ja jestem tą osobą, która znalazła domek dla Promyka, ale Promyk jedzie na razie do Fundacji, więc... (dodam, że każdy potrzebujący kot byłby w tym domku, o którym piszę, mile widziany, nieważne w jakim wieku i maści)
Miałabym domek dla Tygryska, ale bardzo proszę o zastanowienie się, czy Wam się spodoba, ew. czy ma szansę na inny i będziecie szukać dalej.
Dziewczyna mieszka pod Wrocławiem, gdzieś w stronę Żernik. Ma dom, obok domu stodołę z sianem, a dookoła pola. Kotek mieszkałyby sobie w stodole, spałby w ciepłym sianku, dostawały codziennie jeść, byłby głaskany...
Nie znam przyczyn, dla których nie będzie kotkiem nakolankowym, bo namiary na Dorotę dostałam od mojej znajomej i rozmawiałam z nią tylko raz, przepraszając za inne osoby, które uznały, że to nie są warunki wymarzone i nawet nie zadzwoniły, żeby podziękować za chęć pomocy...
Ale to mniej ważne. Jeśli uznacie, że Tygryskowi nie działaby się krzywda w takich warunkach, a macie nóż na gardle, to może warto skorzystać? Dodam tylko, że być może miałby towarzystwo w postaci koteczki i jej kociaka z działek, bo dziś już proponowałam ten domek wrocławiakom i wstępnie jest odzew. No i pozostaje jeszcze kwestia transportu, bo chyba Dorota nie ma auta...
No dobrze, to ja tyle. Czekam na odzew; później będę zakładać nowy wątek ewentualnie.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości