Dzisiaj Mąż przyszedł z pracy bardzo zły
Był tak najezony że az sie wystraszyłam co sie mogło stać.
Opowiedział mi o akcji w zakładzie pracy z takim przejęciem że az jestem z niego dumna

Facet w wiejskim środowisku broniący praw Zwierzat
Okazało się że na terenie zakładu znalazła sie mała Kicia,tak około pół roku ma

wyglada na to ze komuś się znudziła
Mąż zauwazył Kociatko i zabrał na ręce,okazało się że Kicia nie jest dzika i uwielbia sie miziać

Zabrał ją więc na dział na którym pracuje i się zaczeło

Kierownik zaczał drzeć ryja żeby zaraz wypedził smierdziela na dwór

Mąż nie zważając na to że sam "szanowny"kierownik z nim gada wygarnał mu to i owo.
Potem Pracownicy zaczełi sie ciskac że Kot smierdzi i sra byle gdzie

To juz tak rozwaliło mojego Męża że pokłocił sie ze wszystkimi.
Zabrał Kicię na ręce i poszedł z nia do sklepu zakładowego.
Pracuje tam bardzo sympatyczna Pani.opowiedział kobiecie o małej kici i zapytal czy nie mogłaby jej przetrzymac do 14-tej bo bardzo sie bał że ktos zrobi jej krzywdę ,a mąż jakby nie było musiał wrócic do swojej pracy.Pani zgodziła się przetyrzymac na zapleczu małą Krówkę

Mąż mówił że Kicia jest niezwykłej urody
Wystraszyłam sie bo Mąż przyszedł sam do domu ,pytam ,no i gdzie ta mała Kicia?A Mąż na to

Wiesz Pani ze sklepu zdązyła sie zakochać w maleńkiej i postanowiła dac jej domek
Ta wiadomość była dla mnie dzisiaj najpiekniejsza,jestem dumna z Męża bo zaraz porozmawiał z Pania na temat kastracji itp.Kobieta przystała na to.Mąż jest też z siebie zadowolony

tyle nerwów a zakończenie takie pomyslne
Mnie nigdy nie udało sie wyadoptowac Kota w ciągu kilku godzin
Już On wiedział gdzie zanieść Kicię
Madzia zareagowała w końcu pozytywnie na leczenie,a juz sie bałam o nią i to jest też dla mnie super nowina
Sulka dzisiaj dostała apetytu i znowu powód do radości
z Tego mwszystkiego tak sie odpręzyłam że sie zdrzemnełam i przespałam całe popołudnie

ale sen był mi bardzo potrzebny.Podobno organizm regeneruje sie najlepiej we snie.
było za dziesięć 18-sta a ja sie obudziłam i pytam Męża jeszcze nie rozbudzona całkiem

a Ty chłopie dzisiaj do roboty nie idziesz?Madzia i Mąż w ryk.Ja myslałam że jest juz jutro rano

Ale se zaszalałam z tym spaniem
Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie i dziekuje za odwiedziny
Musze powstawiac troche fotek z Wizyty siostry Ajmk i Nikajki